Şimdi Ara

asus k53s klavye ve tough sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Benim yeni aldığım asus marka k53s model leptop um var. Bilgisayardan herhangi bir sorunum yoktur. Fakat Klavyede bulunan "Fn" tuşunun fazla fonksiyon özelliği var. Klavye üzerinde mavi olarak belirtili fakat ben bu tuşları kullanamıyorum. Örneğin; "Fn + F2 " tuşu wifi yi açıp kapatıyor bu tuşu kullanıyorum. Fakat " Fn + F9 - F10 - F 11 F 12 " özelliği işe yaramıyor. bu tuşlardan en çok kullanmak istediğim tuş ise " Fn + F9 " tuşu bu tuş leptop ta olan kendi mouse nu kapatıp açmaya yarıyor. Ama bunu kullanamıyorum. bazen oyun oynuyorumve sıkıntı yaşıyorum. Kapatabilen varsa veya yardımcı olabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• Driverda bir sorun olmuş olabilir kaldırıp tekrar kurmayı dene.
  • windows 8 var driver yüklemiyorum. birkaç tuş çalışıyor bazıları çalışmıyor
  • Bu konuda daha önce konuşmuştum bir arkadaş için şansınız varmış bana bu cevapla dönmüşlerdi.

Merhaba; 

Talebiniz için teşekkür ederiz.

Windows 8 Yükseltimi programı Microsoft firması tarafından yürütülmektedir. K53SV modelihttp://event.asus.com/2012/osupgrade/support/#tr-main altında Windows 8‘e uyumlu modeller arasında listelenmemiştir. Windows 8’e yükseltme sırasında Windows 8 ile uyumsuz olan donanım bileşenleri ve yazılımlar sisteminiz tarafından raporlanmaktadır.

Bu esnada çalışmayacağı uyarılan program ve donanımlar konusunda yükseltme sonrasında ne yazık ki herhangi bir teknik desteğimiz bulunmamaktadır. 3. Taraf yazılımlar ile ilgili olarak yazılım üreticisi firmasının Windows 8 uyumlu güncellemelerini takip ediniz.

Suport.asus.com adresinden Bios ve yonga seti sürücülerini tekrar yüklemenizi tavsiye edebiliriz. K53SV modeline ilişkin tüm güncel sürücüleri support.asus.com adresinde bulabilirsiniz.

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.