Şimdi Ara

Asus K53SV-SX581D Fn Komutları Çalışmıyor Güncel Driverler Nerden Buluruz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus K53SV-SX581D Fn Komutları Çalışmıyor Güncel Driverler Nerden Buluruz??
    F2+F9 çalışmıyor sadece ?? ne yapmalıyım?? birde FN+C ne işe yarıyor Cnin üzerinde rom işareti var sanki bir butona benziyor.anlamadım oda çalışmıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icazet -- 24 Temmuz 2012; 19:33:56 >

• asus'un sitesinden bu modelin sürücülerinde atk sürücüsü var onu indirip tekrar kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

asus'un sitesinden bu modelin sürücülerinde atk sürücüsü var onu indirip tekrar kur.

atk öylemi teşekkür ederim hemen bi karıştırayım
  • quote:

asus'un sitesinden bu modelin sürücülerinde atk sürücüsü var onu indirip tekrar kur.

TAM BOY

sanırım burası hocam en güncelde bu var

Buldugum diger sürümlerde bunlar

2011.06.27

2011.03.09

2010.11.04

2010.01.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icazet -- 25 Temmuz 2012; 1:14:13 >

• aynen en güncelini kur.
  • teşekkür ederim kuruyorum ha birde ya daha önceden kurulmuş veya uyumsuz filan varsa sorun çıkmasın bu kuracagım şeye
  • quote:

aynen en güncelini kur.

hocam olmadı ???neden acaba
  • quote:

aynen en güncelini kur.

Birde hocam size zahmet şunlara bi baksanız başınızı agrıttım çok soru sordum ksura bakmayın lütfen hayırlı geceler..'f2yi basınca kapatmıyor wifiyi çözemedlim hala'

TAM Boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icazet -- 25 Temmuz 2012; 2:48:36 >

• asus smart logon programı yüz tanıma özelliği olan bir program,kendini webcam üzerinden program aracılığıyla bilgisayara tanıtıyorsun şifreyle girmene gerek kalmıyor yüzünü tanıyor o şekilde giriş sağlıyorsun birnevi girş yaparken kullanıcı hesabını kullanmak zorunda kalmıyorsun.Dowland update asus'un güncel sürücülerini otomatik kurar ama genelde işe yaramaz yinede arada bir siteye bakıp güncel sürücü olup olmadığına bakılır.Etd ware programı touchpad'ın sürücü programıdır yüklü değil gözüküyor sitesinden kurabilirsin.Wireles konsol wireles sürücü programı kablosuz ayarlarını yapabilirsin oradan.wireless tuşu f2 üzerindemi kurulu.
  • evt wireless f2de
  • Bu wireless utility olmasi lazim driver bolumunde. ya da wifi control bilmem ne.

Yine bakar yazarim sonra.

Onu kurunca calisiyor f2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Bu wireless utility olmasi lazim driver bolumunde. ya da wifi control bilmem ne.

Yine bakar yazarim sonra.

Onu kurunca calisiyor f2

tamam teşekkür ederim sizden yorum bekliyorum yine bende bi bakayım
  • İntel Wireless Display Application var onu kuracaksın.

Atk driverların da kuruluysa sorunsuz çalışması lazım ondan sonra.
  • quote:

İntel Wireless Display Application var onu kuracaksın.

Atk driverların da kuruluysa sorunsuz çalışması lazım ondan sonra.

iyide sayın üstad benim wifi atheros falan filan yazıyo sorun çımasın yani uyumsuz olmasın intel diye yazmıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icazet -- 26 Temmuz 2012; 11:15:03 >
  • yani wirelesin markası intel degil yinee siteden indirip kurayımmı
  • kur kur. markayla alakasi yok onun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekala
  • quote:

kur kur. markayla alakasi yok onun hocam.

hocam nerde yanlış yapıyorum.Size download yaptıgım adresi vermek istiyorum belki başka bir işlem söz konusudur??en güncel sürümü indirmiş olmama ragmen sonuç uyumsuz diyor.
    http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=K53SV
    SİSTEM 64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icazet -- 27 Temmuz 2012; 4:18:59 >

• Mümkün değil böyle birşey olması.

Aygıt yöneticisinde falan kapalı yüklü olmyan aygıt gösteriyor mu ?

Wireless ın driver nı tekrar yükleyin öyle deneyin.

İkisi de olmazsa sfırdan format atı deneyeceksiniz artık.
  • Uzaktan yardın sıkıntı mutlaka bir yerde hata yapılıyordur yazılımsal olsa çözülmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.