Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX581D NOTEBOOK KULLANANLAR [İÇERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ASUS K53SV-SX581D NOTEBOOK var yakaşık 7-8 aydır kullanıyorum daha önceleri hiç program kullanarak cpunun ısısını ölçmek aklıma gelmemişti oyun oynarken mesela point blank max 96c derece oluyor.Normal kullanımlarda ise mesela nette gezinirken (mozilla ve crome kullanırım) 54-55-56c oluyor sizce bu durum normalmi??yoksa daha mı düşük olması gerekiyor??Teşekkürler.

• internet sıcaklıkları iyi ama oyundaki sıcaklıklar için iyi diyemeyeceğim muhtemelen tozlanma mevcut sizde süpürgeyle çekmeyi deneyin ızgaralardan hava tabancası gibi birşeyde olur değişiklik hissedersen tozlanma sorunun üflemek bile işe yarar ben çok bilgisayarı adam ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

internet sıcaklıkları iyi ama oyundaki sıcaklıklar için iyi diyemeyeceğim muhtemelen tozlanma mevcut sizde süpürgeyle çekmeyi deneyin ızgaralardan hava tabancası gibi birşeyde olur değişiklik hissedersen tozlanma sorunun üflemek bile işe yarar ben çok bilgisayarı adam ettim.

ilginiz için çok teşekkür ederim denemeliyim.. Ama bilgisayar daha dün alınmış gibi tertemiz acaba başka bişey olmasın??
  • üstü temiz olabilir bakarsın temiz olur oldu araba meselesi dışarısına pasta cila atarsın arabasına ne kadar bakıyor içine girersin yağdan tozdan görmez fanın tozlanıp tozlanmadığını açmadan bilemezsin veyahut dediklerimi denedinmi ısı farkı oluyorsa anlakı tozlu bu kadar basit.
  • haklısınız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.