Şimdi Ara

Asus Laptop Mavi Ekran Hatası (Hata kodu ile beraber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus F3SR200DR laptopumda warcraft oynarken mavi ekranla karşılaştım ve ekranda şöyle yazıyordu :

STOP : 0x0000008E (0xC0000005, 0xACC44BEE, 0xA76F771C, 0x00000000) 

RTKHDAUD.SYS - Address ACC44BEE base at ACAFC000, DateStamp 4670ff4ff

sorun ram de olabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharismatiC -- 28 Temmuz 2008; 11:50:08 >

• Bildigim kadarıyla anlık ram atlamalarında olabilir. geçici bi sorun. veri akarken bi kesilme oluyor ve pat bu geliyor her an her pcde olablir. (başka bi mavi ekranda olabilir yanlış bilgi vermiyim)
  • bu mavi ekran bir kaç kere başıma geldi ve sorunu şöyle çözdüm tabi geçici çözüm
    oyunun ses ayarlarından environment ve 3D sesleri kapayınca mavi ekran vermiyor bu da ayrı bir gariplik.
    ayrıca mavi ekranın haricinde bazen msn login olduktan sonra da kitleniyor makine.
  • kardeş o ramlerden olabilir hata bide neden oluyo sana söleyeyim ben teknik serviste çalıştım çok başıma geldi labtopun altında işlemvci fanı varya o fan çok tozlanıyo pisleniyo sonra mavi ekran vermeye başlıyo onu temizleyince sorun halleloluyo benden sölemesi kolay gelsin.:D
  • laptop daha 2-3 aylık tozdan olacağını sanmam kesin donanimsal bi sorun var inşallah anakartta değildir
  • Ram değil dostum bu RTKHDAUD.SYS Realtek High Deftination 97 sürücü dosyası.Sanırım ses kartında bir problem var
  • benim de aklıma geldi ses kartı ama muhtemelen anakarta entegredir :S anakart değişimleri de çok uzun sürüyor servislerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hdd olma ihtimali vede sistemde olabilir ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.