Şimdi Ara

Asus m5a97 le r2.0 işlemci yuvası kırıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce Asus m5a97 le r2.0 ana kart aldım fakat nasıl olduysa birden çalışmamaya başladı ,işlemciyi söktüğümde işlemci soket yuvasını yerine oturtan mandalın soket yuvasında çatlak yapmış olduğunu gördüm ,anlıcanız işlemci yerine oturmuyor ,bu garanti kapsamındamıdır ,eger değil ise ne yapabilirim?
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Asus m5a97 le r2.0 işlemci yuvası kırıldı?

• Şansınızı deneyin ,olasılıkla kullanıcı hatası diyeceklerdir .ama mutlaka gösterin .
    değişecek bir parça olduğunu düşünmüyorum

Japon yapıştırıcısı ile etrafa bulaştırmadan çatlağı yapıştırın .dikkatli olun Pinlere japon gelirse ,geri dönüşü olmayan yola girersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 13 Mart 2015; 2:38:10 >
  • aslında inceden bi yapıştırma yaptım ama işlemci sabitlenemiyor ,
  • Keşke yapıştırma işlemi yapmadan önce teknik servise gösterseydiniz .belki kiliti değiştirecek teknikleri vardır .
    cpu yu tam takamadan kiliti kapatmaya çalışmışsanız ,kırılmıştır .

Japon yapıştırıcı özellikle orijinal 502 ile çok hafif sürüp üzerine karbonat dökeceksiniz ,karbonat ile japon birleşince kemik gibi oluyor karbonat tozları pinlere gelmesin , sonra ayıkla pirincin taşını .
    çok dikkatli ve çok temiz iş yapmalısınız ,yarım saat kurumasını beklemelisiniz mutlaka .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Sürdüm ama çok inceden kürdan ucu ile belli belirsiz zaten pinlerden bir hayli uzakta ,ama işlevselliği ok olmuş işlemciyi sıkıştırmıyor ,görünürde iyi gibi ileri geri hareket edip sıkıştırmaya çalıştığını anlıyorsunuz ama işlemci üzerinde sabit kalmayıp oynamaya devam ediyor.
  • 2 günlük cihazı kaldırıp çöpe atacak haliniz sanıyorum yok
    Teknik servise gönderiniz ,belki çaresi vardır .
  • asus 775p lerde ucretsiz onarim yapiyordu..bundada yapar gibime geliyor..servise yollayin..kullanici hatasi denirse degisim islemi yapan yerler var ama saglikli olmuyor vede anakart fiyatinin yarisi kadar ucret cikabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ediyorum ,sorun giderildi gibi şöyle analtıyım,

Anakartı kurcalarken çatlak bölüm tam olarak kırılıp elimde kaldı ,küçük plastik bir parça,ama bu işe yaradı şuan kıskaç çalışıyor nasıl oldu bilmiyorum ,bu yazıyıda o anakartı kullanarak yazıyorum .:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.