Bildirim
Asus marka notebooka ssd takmak ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoricoDH
asus n61jq laptopum var
Dvd romu söküp ssd takmak istiyorum fakat hangi mm aparatı almam lazım
dvd rom budur - matshita dvd-ram uj890as ata device
Anakart Adı Asus N61Jq Series Notebook
CPU Türü Mobile QuadCore Intel Core i7-720QM, 1848 MHz (14 x 132)
SAMSUNG HM641JI ATA Device 640
büyük ihtimal bu yetecektir
eBaySATA 2nd HDD SSD Hard Drive Caddy for 12.7mm Universal CD / DVD-ROM Optical Bay | eBayhttp://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item416232f03c
-
samsung ssd 840 ssd ve buna benzer yuva sipariş verdim sagol -
Üstad birde ssdyr ben hdd kurulu olan oyunları taşımak istiyorum mümkünmüdür ? Hdd normal takılı olduğu yerde ssd dvd roma takıcam nasıl yaparım ? Biostan ayar yaptıktan sonra win 7 kurmayı anladım fakat bunu nasıl yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DoricoDH
Üstad birde ssdyr ben hdd kurulu olan oyunları taşımak istiyorum mümkünmüdür ? Hdd normal takılı olduğu yerde ssd dvd roma takıcam nasıl yaparım ? Biostan ayar yaptıktan sonra win 7 kurmayı anladım fakat bunu nasıl yaparım.
hddyi çıkaracaksın ssdyi takacaksın
dvd yerine aparatla hddyi takacaksın
samsung data migration programı ilede OS ' u komple atabilirsin -
ASUS N61JA-JX114V laptop var. SSD için BİOS ayarını resimli gösterebilir misiniz? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X