Şimdi Ara

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

Bir diger mevzu
    Asus sitesinde bulunan eski versiyon haric tum Lucid Virtu surumleri sorunlu, hic biri acilmiyor

VirtuControlPanel has stopped working

detay:

Problem signature:
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: virtucontrolpanel.exe
    Problem Signature 02: 1.2.112.20176
    Problem Signature 03: 4f05d749

fikri veya bilgisi olan ?

Saçma gelecek biliyorum ama denetim masasından tarih gösteme şeklini amerika yapın. Sorun çözülecek

Yazılım abd senkronlu çalışıyor diğer Asus kartlardada o şekilde yazılımla değiştiremediler halen.

Ben o şekilde kullanıyorum sorunsuz çalışıyor oyunlarda

Yanit icin tesekkurler hocam
    tarih gosterme sekliyle baslayip lokasyona kadar herseyi tek tek deneyerek usa yaptim
    sorun sozulmedi
    cok anlamsiz

• bende problem cozuldu tarih kısmı ile arkadasın dediği gibi yaptım cok tesekkurlerimi sunarım
  • yaptigim hatali birsey mi var ?

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.
  • resimdeki gibi yaptıysan sıkıntı yok kontrol panelinin açılması lazım sadece saat ayarıyla alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga61

resimdeki gibi yaptıysan sıkıntı yok kontrol panelinin açılması lazım sadece saat ayarıyla alakalı bir durum.

malesef bende ise yaramadi, kaldirip bolge ayarlari bu sekildeyken yeniden kurdum yine program kendini kapatti..

sitesinden win7 64 bit 1.2.112 surumunu deniyorum bu arada, daha yeni bir surum bulamadim
  • quote:

quote:

resimdeki gibi yaptıysan sıkıntı yok kontrol panelinin açılması lazım sadece saat ayarıyla alakalı bir durum.

malesef bende ise yaramadi, kaldirip bolge ayarlari bu sekildeyken yeniden kurdum yine program kendini kapatti..

sitesinden win7 64 bit 1.2.112 surumunu deniyorum bu arada, daha yeni bir surum bulamadim

Hocam ben sadece denetim masası > saat dil bölge > bölge dil > biçimler > biçim > ingilizce (American ) yaptım.Sonra virtuya aktif hale geldi.

Sürüm olarak 1.2.112.20176 sürümünü kullanıyorum herhangi bir problem yok

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben sadece denetim masası > saat dil bölge > bölge dil > biçimler > biçim > ingilizce (American ) yaptım.Sonra virtuya aktif hale geldi.

Sürüm olarak 1.2.112.20176 sürümünü kullanıyorum herhangi bir problem yok

aksam tekrar deneyeyim hocam

• resimli onaylı

• quote:

resimli onaylı

onaya gerek yoktu dostum .)
    siteden 5 ocak tarihli son surumu kullaniyoruz degilmi ¿
  • 1.2.108 surumu gozukuyor sendeki hocam, asus un sitesindeki surum de calisiyor bende, hatta dil degisikligi bile yapmiyorum
    guncel son surumde sorun yasiyorum

http://www.lucidlogix.com/download/Lucidlogix%20VIRTU%20Setup_64Bit_1.2.112.20176.exe

sununla yani
  • quote:

1.2.108 surumu gozukuyor sendeki hocam, asus un sitesindeki surum de calisiyor bende, hatta dil degisikligi bile yapmiyorum

http://www.lucidlogix.com/download/Lucidlogix%20VIRTU%20Setup_64Bit_1.2.112.20176.exe

sununla yani

aldığın hatanın ss ini koyabilir misin?
  • quote:

1.2.108 surumu gozukuyor sendeki hocam, asus un sitesindeki surum de calisiyor bende, hatta dil degisikligi bile yapmiyorum

sununla yani

Asusun sitesinde Lucid Virtu Software V1.2.108.18765 versiyonu var.İkisinide indir dene kur hangisi çalışıyorsa onunla devam et.Fakat ben oyunlarda çokta etkisini göremedim.Bende Sapphire 5850 Extreme var.Çokta takılma yani olup olmamasına hocam.Bırak tek sorunu bu olsun

• quote:

quote:

sununla yani

Asusun sitesinde Lucid Virtu Software V1.2.108.18765 versiyonu var.İkisinide indir dene kur hangisi çalışıyorsa onunla devam et.Fakat ben oyunlarda çokta etkisini göremedim.Bende Sapphire 5850 Extreme var.Çokta takılma yani olup olmamasına hocam.Bırak tek sorunu bu olsun

Asus'un sitesindeki sorunsuz calisiyor zaten hocam onunla ilgili bir sorun yok

Maximus IV lerde virtu sadece masaustu uygulamalarinda dahili ekran kartinin calisip, harici ekran kartinin devre disi kalmasini sagliyor, bir nevi elektrik ve enerji tasarrufu
    bunun disinda oyunlarda herhangi bir etkisi malesef olmuyor zaten

• quote:

quote:

sununla yani

aldığın hatanın ss ini koyabilir misin?

bu gece ya da yarin eklerim hocam

• quote:

quote:

quote:

sununla yani

Asus'un sitesindeki sorunsuz calisiyor zaten hocam onunla ilgili bir sorun yok

Maximus IV lerde virtu sadece masaustu uygulamalarinda dahili ekran kartinin calisip, harici ekran kartinin devre disi kalmasini sagliyor, bir nevi elektrik ve enerji tasarrufu
    bunun disinda oyunlarda herhangi bir etkisi malesef olmuyor zaten

Yabancı forumlarda harici ekran kartı ile birlikte kullanıldığında 7-8 fps daha fazla alanlar varmış ekran kartına ekstra güç verip tek kanal olarak kullanılıyormuş
    Denedim olmadı bende.MW3-BF3 aynı değerleri verdi bende.

Ondan pek takılmıyorum bu özelliğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 16 Mart 2012; 22:38:14 >

• 7-8 fps icin yerimden kalkip cay bile almam .)
  • quote:

7-8 fps icin yerimden kalkip cay bile almam .)

• Kardeşlerim yardım edin bende 9202 li eski versiyon bir bios vardı işlemci ısım oyun oynayım daha doğrusu ne yaparsam yapım kardeşlerim hiç bir şekjilde 42 den üste varmıyordu şimdi bu illeti kurdum
    Maximus IV GENE-Z BIOIS 3203 işlemcim 80 derecelere çıkıyor yardım edin asus suite devamlı kutucukla uyarıyor işlemciniz aşırı ısındı diye kuran kardeşlerim yardım etsin biosta sıkıntımı var rog ne yapmış böle
    bekliyorum kardeşlerim işlemcim i72700k sorunsuzdu bu eski 9202"di sanırım sorunsuz kullanıyordum habire sağdan suite uyarıyor kutucukla hatta şuan 86 oldu yav ne oluyor helppp yanıyor işlemcim

Bu nedir uyumlu değilse değiştircem bu versiyonu
    * Enable support for Intel Next Gen 22nm Processor E1 stepping MP version CPU.

işlemci hale masaüstünde bile yanıyor yav oc yok hiç bişiy yok remleri standart 1600 aldım eskisi gibi herşeyim bu nedir Allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 17 Mart 2012; 0:10:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Kardeşlerim yardım edin bende 9202 li eski versiyon bir bios vardı işlemci ısım oyun oynayım daha doğrusu ne yaparsam yapım kardeşlerim hiç bir şekjilde 42 den üste varmıyordu şimdi bu illeti kurdum
    Maximus IV GENE-Z BIOIS 3203 işlemcim 80 derecelere çıkıyor yardım edin asus suite devamlı kutucukla uyarıyor işlemciniz aşırı ısındı diye kuran kardeşlerim yardım etsin biosta sıkıntımı var rog ne yapmış böle
    bekliyorum kardeşlerim işlemcim i72700k sorunsuzdu bu eski 9202"di sanırım sorunsuz kullanıyordum habire sağdan suite uyarıyor kutucukla hatta şuan 86 oldu yav ne oluyor helppp yanıyor işlemcim

işlemci hale masaüstünde bile yanıyor yav oc yok hiç bişiy yok remleri standart 1600 aldım eskisi gibi herşeyim bu nedir Allah aşkına

Hocam tek problemin ama iki ihtimalin var

Birinci ihtimal anakart'in bios ayarlarinda bir farklilik olmus ve fan hizi oldukca dusmus, Bios altinda Cpu Fan hizini yukselterek ya da bu ayarlari bilmiyorsan bios u default hale cevirmen ise yarayacaktir
    ikinci ihtimal anakartla ilgili olmadan, direk islemci fanin calismiyor
    eger programla bulamam dersen kasanin yan kapagini acip fanin calisip calismadigini kontrol edebilirsin, once fanin dusuk hizla da olsa calistigindan emin olmak lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Kardeşlerim yardım edin bende 9202 li eski versiyon bir bios vardı işlemci ısım oyun oynayım daha doğrusu ne yaparsam yapım kardeşlerim hiç bir şekjilde 42 den üste varmıyordu şimdi bu illeti kurdum

Hocam tek problemin ama iki ihtimalin var

Birinci ihtimal anakart'in bios ayarlarinda bir farklilik olmus ve fan hizi oldukca dusmus, Bios altinda Cpu Fan hizini yukselterek ya da bu ayarlari bilmiyorsan bios u default hale cevirmen ise yarayacaktir
    ikinci ihtimal anakartla ilgili olmadan, direk islemci fanin calismiyor
    eger programla bulamam dersen kasanin yan kapagini acip fanin calisip calismadigini kontrol edebilirsin, once fanin dusuk hizla da olsa calistigindan emin olmak lazim

Hocam kasam açık cnps 10 extrem var i72700k stok fanlan kullanmıyorum:=)
    şimdi default yaptım zaten işlemci bu seferde 22 derecelerde filan göstermeye başladı konvert programını bir açıyorum yine veryansın 1600 mhz"ye ayarlamayıda vazgeçtim remin bence bu bios saçma gelebilir lakin bizim i72700k"lara olmuyor 22 dereceden Allah
    aşkına nasıl hemen en ufak boyutlu bir programla 80 veya 70 dereceye çıkar pcı suite saçmalamıyor gerçekler bunlar bu bios hatalı arkadaş ben yine canım kanım benim bidanem 9002 düşüyorum uraşamam

Ne yaptıysam dönemedim:
    Eyvah kardeşlerim 9002 dönülmüyor pc suite ile yapmak istedim eski ubdatemi malesef olmuyor yav ben ne yapıcam bu versiyonu hiç ama hiç beyenmedim birkere cayır cayır yanıyor işlemci en ufak uygulamada nasıl olucak uyumlu değl bu versiyon bizim işlemcilerimize yardım edin kardeşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 17 Mart 2012; 2:45:53 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.