Şimdi Ara

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patronage
    BIOS programını başarıyla çalıştırıldığını gösterir.

O zaman sorunum yazılımsal, en son windowsun temp ayarlarıyla oynamıştım o günden beri böyle pc. Sınırsız net bağlatmayı bekliyorum format atmak için, biliyorsunuz win7'nin güncelleştirmeleri özellikle yeni formattan sonra 1gb'ı aşıyor
    Bu arada işlemci saat hızını kendimiz nasıl belirliyoruz biosta. Ben 4.6 ghz'e çıkartabildim onu da biostan seçerek yapmıştım, ama kendim bir değer atayamadım. Nasıl yapıyoruz bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

quote:

O zaman sorunum yazılımsal, en son windowsun temp ayarlarıyla oynamıştım o günden beri böyle pc. Sınırsız net bağlatmayı bekliyorum format atmak için, biliyorsunuz win7'nin güncelleştirmeleri özellikle yeni formattan sonra 1gb'ı aşıyor
    Bu arada işlemci saat hızını kendimiz nasıl belirliyoruz biosta. Ben 4.6 ghz'e çıkartabildim onu da biostan seçerek yapmıştım, ama kendim bir değer atayamadım. Nasıl yapıyoruz bilginiz var mı?

Hocam henüz detaylı olarak overclok yapmadım bende bios üzerindeki o seçeneklerden yapmıştım okadar :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam henüz detaylı olarak overclok yapmadım bende bios üzerindeki o seçeneklerden yapmıştım okadar :)

Umarım işlemcin benimki gibi takoz değildir. Benimki çok takoz çıktı.
    4.6ghze yanlış hatırlamıyorsam 1.3v ile anca çıkmıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım işlemcin benimki gibi takoz değildir. Benimki çok takoz çıktı.
    4.6ghze yanlış hatırlamıyorsam 1.3v ile anca çıkmıştım

Hocam ben anakarttan çok memnunum yabancı forumlarda o.c. değerlerini deneyerek kendime stabil bir ayar buldum derken karandiru hocamın açtığı konuya denk geldim forumda.Birebir uyguladım.Şu an 4,88 Ghz tutuyorum fakat kayıtlarda var 5,0 Ghz olanı tek tuşla çekebiliyorum.

Önerim aşağıdaki konuyu takip ederek birebir aynısını uygulayabilirsin.2500k çalıştığından bahsetmiş konuyu açan arkadaş.En kötü voltajı biraz düşürürsün..

Konunun linki : http://forum.donanimhaber.com/m_50481589/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56820775

Burada IDE kalsın demiş disk fakat ben SSD'de ahcide bıraktım.Çok daha performanslı açılma ve kapanma oldu.Bunu da göz ardı etme derim.Deneyerek bulabilirsin.

Bunun dışında

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.

bu ayarıda deneyebilirsin.

• alacak varsa (benim gibi) vatanin indirimiyle 523TL den 392TL ye dusuyor. bence alacaklar kacirmasin yaninda 2500K al tadindan yenmez

not: gtx560ti ler pcie gen 3 degil degil mi? ayrica ne fark ediyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 11 Mart 2012; 21:43:18 >
  • ben mac kurma ile ilgili yazmıştım ancak geri dönen olmadı. neyse mühim değil bir şekilde yüklenir.

öğrenmek istediğim şu. bu anakarta sahibim ve
    intel core i7 2700k
    ati hd 6850
    GSKILL 16GB(4X4GB) 1866 mhz ( daha almadım bunu alacağım )
    INWIN Mana 136 kasam var. harddiski de daha almadım. ama ilk etapta normal bir hdd alayım sonra ssd ile desteklerim diye düşündüm. sormak istediğim hangi power supply ı alacağım ?.. yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr
    Hocam ben anakarttan çok memnunum yabancı forumlarda o.c. değerlerini deneyerek kendime stabil bir ayar buldum derken karandiru hocamın açtığı konuya denk geldim forumda.Birebir uyguladım.Şu an 4,88 Ghz tutuyorum fakat kayıtlarda var 5,0 Ghz olanı tek tuşla çekebiliyorum.

Önerim aşağıdaki konuyu takip ederek birebir aynısını uygulayabilirsin.2500k çalıştığından bahsetmiş konuyu açan arkadaş.En kötü voltajı biraz düşürürsün..

Konunun linki : http://forum.donanimhaber.com/m_50481589/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56820775

Burada IDE kalsın demiş disk fakat ben SSD'de ahcide bıraktım.Çok daha performanslı açılma ve kapanma oldu.Bunu da göz ardı etme derim.Deneyerek bulabilirsin.

Bunun dışında

Teşekkürler. Bu hafta bir format atayım, sonrasında dediğiniz ayarlarla işlemciye kırbacı vurmak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Bunun dışında

Teşekkürler. Bu hafta bir format atayım, sonrasında dediğiniz ayarlarla işlemciye kırbacı vurmak lazım

format atmadan başla ki işletim sistemi çöktü derdi olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: aga61

Nasıl yani hocam?
  • quote:

quote:

Nasıl yani hocam?

çok yüksek oc denemelerinde sistem kararsızlıktan açılmayabiliyor.
    yeni win kurup onun üzerinde denemektense,yedeklerini alıp halihazırda olan win üzerinden yapmak daha mantıklı.
    aynı işi 2 kere yapmış olmazsın en azından.ben hep öyle yaparım.

• arkadaşlar,

soğutucularınızı ve ramlerinizi yazarmısınız?
    özellikle 1.slot un kullanılmadığı soğutucuları almamak adına güzel bir veri tabanı oluşturabiliriz.
  • quote:

arkadaşlar,

soğutucularınızı ve ramlerinizi yazarmısınız?
    özellikle 1.slot un kullanılmadığı soğutucuları almamak adına güzel bir veri tabanı oluşturabiliriz.

Noctua NH-D14 soğutucu; 8GB Gskill RipjawsX DDR3 1600 ile sorunsuz çalışıyor ilk slotta da sıkıntı yok.

Yalnız Noctua'nın fan sabitlemek için koyduğu tel ekran kartına epey yaklaşıyor. Yani arkasında Backplate olan bir ekran kartında değme durumu olabilir. Önlem olarak tele izolebant sarın diyorlar Noctua sitesinde.

Ekran kartı da HD 5850 Toxic bu arada.
  • Arkadaşlar bu kartı almak isten olursa ve uygun fiyatlıda olsun diyorsanız Elimde sadece 2-3 gün kullanılmış sonra kutusuna konulmuş bekliyor satılmak için eğer ilgilenen olursa fiyatta anlaşırız.

http://forum.donanimhaber.com/m_58512496/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58512496
  • Sunbeam Core Contact Freezer ve Corsair Vengeance ramlerle ilk slotu kullanamıyorum. Şu an ram ler 2. ve 4. slotta dual çalışıyorlar. Benim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama bu durumu kafaya takacak olan varsa bu soğutucuyu almasın :)
  • Bende Termalright True Black revc ile kullandım 2adet fan tıkılı şekilde 4 slotuda kullanabiliyorsunuz :) bu soğutucu ile
  • quote:

Arkadaşlar bu kartı almak isten olursa ve uygun fiyatlıda olsun diyorsanız Elimde sadece 2-3 gün kullanılmış sonra kutusuna konulmuş bekliyor satılmak için eğer ilgilenen olursa fiyatta anlaşırız.

engelli bir arkadaşıma lazım u ürün
    en son fiyatınızı bana pm olarak yollarsanız seviinirim ve hatırı sayılır bir indirim bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Arkadaşlar bu kartı almak isten olursa ve uygun fiyatlıda olsun diyorsanız Elimde sadece 2-3 gün kullanılmış sonra kutusuna konulmuş bekliyor satılmak için eğer ilgilenen olursa fiyatta anlaşırız.

engelli bir arkadaşıma lazım u ürün
    en son fiyatınızı bana pm olarak yollarsanız seviinirim ve hatırı sayılır bir indirim bekliyorum..

Pm atıldı

• Ekran karti driverini uninstall yaptigim her sefer islem sirasinda siyah ekran sabit kaliyor, bilgisayari manuel resetleyip kalan driver parcaliri silip oyle yeni driver yukluyorum.
    Kullandigim Gene IV ve Gene IV/Gen 3 kartlarda bu sorunu yasadim. Oncesinde p35 ve x38 kartlarla bir sorun yasamamistim.
    ekran karti ayniydi, Sapphire 5770

fikri olan varmi ¿
  • Bir diger mevzu
    Asus sitesinde bulunan eski versiyon haric tum Lucid Virtu surumleri sorunlu, hic biri acilmiyor

VirtuControlPanel has stopped working

detay:

Problem signature:
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: virtucontrolpanel.exe
    Problem Signature 02: 1.2.112.20176
    Problem Signature 03: 4f05d749

fikri veya bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

Bir diger mevzu
    Asus sitesinde bulunan eski versiyon haric tum Lucid Virtu surumleri sorunlu, hic biri acilmiyor

VirtuControlPanel has stopped working

detay:

Problem signature:
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: virtucontrolpanel.exe
    Problem Signature 02: 1.2.112.20176
    Problem Signature 03: 4f05d749

fikri veya bilgisi olan ?

Saçma gelecek biliyorum ama denetim masasından tarih gösteme şeklini amerika yapın. Sorun çözülecek

Yazılım abd senkronlu çalışıyor diğer Asus kartlardada o şekilde yazılımla değiştiremediler halen.

Ben o şekilde kullanıyorum sorunsuz çalışıyor oyunlarda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.