Şimdi Ara

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, kartı forumdan almıştım 25 Liraya gelmişti.

Ama Anakarta uymadı slot yüzünden. Bendeki slot biraz daha büyükmüş.
  • Bu kodlar ne anlama geliyor. "34","AA","60"
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Bu kodlar ne anlama geliyor. "34","AA","60"

Anakart üzerindeki kodlardan bahsediyorsunuz sanırım,bende de 30 yazıyor şu an.Anakartın sıcaklığı olmasın?
  • Bende AA var şu an. 30 olduğu da oluyor.
  • Arkadaşlar bu anakartın kaç pwm girişi vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

Arkadaşlar bu anakartın kaç pwm girişi vardı?

2 tane olması lazım.1 tanesi İşlemci için diğeri de o'nun yanında.

Geri kalanlar 3 Pin.

Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Ocak 2012; 13:20:31 >
  • quote:

quote:

2 tane İşlemci Fanı'nın yanında diğeri de.

Geri kalanlar 3 Pin.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Hocam merhaba,

Uzun bir süredir kart araştırıyorum.Yabancı forumlarda testlere de baktım.Gerçekten ufak ama işlevi büyük cinsten

Bu haftasonu ya da en geç önümüzdeki haftasonu almayı planlıyorum.Cooler master haf-x 942 ve corsair hx750watt psu aldım.Sıra geldi anakart ve diğerlerine.İşlemci 2500k düşünüyorum.
    Anakart olarakta 2 haftadır takipteyim.Yabancı forumlarda bu kartın o.c. performansının senin kullandığın ve şu an satışta olan Asus P8Z68-V ve MSI Z68A-GD80 daha iyi performans verdiğini ölçmüşler.Gerek olursa linklerini paylaşırım ama sonra Asus P8Z68-V ve msi gd80 kullananlar kızmasınlar
    Bu 3 ürünüde kullanan biri olarak senden tek ricam o.c. değerlerini burada adım adım veya foto şeklinde paylaşabilirsen benim ve bu kartı takip eden arkadaşlar için çok faydalı olacaktır.

Konuyu takip ediyorum.Kartın da hayırlı olsun hocam

Linkleri paylaşırsan sevinirim bende ya bundan yada extreme almayı düşünüyorum kararsız kaldım 2si arasından.

Taşkın Mahmut hocam bir de sistemin resmini koyarsan süper olur merak ettim nasıl duruyor anakart kasa içinde

Sırf kasadaki kısa devreden dolayı kabloları dağınık koydum Poyraz hocam

ARKADAKİ KARTON KISA DEVREYİ ENGELLEDİ YAPABİLİCEK BAŞKA BİRŞEYİM YOKTU MALESEF.

Toplayarak yapınca kısa devre yapıyordu. İnşallah anlaşılır burdan boyutları.

Ayrıca kasanın yanındaki stikerıda yapıştırdım Tam Asus RoG oldu bilgisayar.

Bu arada arkadaşlar kesinlikle İnternet Ortamı için devrim bu anakart. 4 saatte Bluray 3D Avatar indi , Sevgililer günü katliamı 3D Bluray indi , Aslan Kral 3D Bluray yarısından çoğu bitti (Üçü 40GB)

Buyur Poyraz hocam resim ;

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.

Taşkın Abim Harika bir insan dün epey bir konuştuk kendisi ile bana çok çok yardımcı oldu saolsun varolsun böle ağabeylerimiz canlarımız makinan dehşet gözüküyor abi sölemeden edemicem

• quote:

quote:

2 tane olması lazım.1 tanesi İşlemci için diğeri de o'nun yanında.

Geri kalanlar 3 Pin.

Düzeltme

Bir şey daha soracağım.Ben 4 pinli bir fan aldım,onu direk ikinci pwm girişine takarak kullanabilirim değil mi?Chasis fan olarak mı görünecek fan Xpert de?

Fan bu:

http://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasener -- 30 Ocak 2012; 16:22:42 >

• Benim arkadaki Egzost Fan ı 3 Pin li yere bağlı. Chasis fan olarak görünüyor.

Bu da ya Chasis ya da farklı birşey olarak görünür. AIDA64 ten bakarsın o na
  • quote:

Benim arkadaki Egzost Fan ı 3 Pin li yere bağlı. Chasis fan olarak görünüyor.

Sağolasın tekrardan, fan gelsin bildiririm durumu.
  • quote:

quote:

Benim arkadaki Egzost Fan ı 3 Pin li yere bağlı. Chasis fan olarak görünüyor.

Sağolasın tekrardan, fan gelsin bildiririm durumu.

Fanı cpu nun yanındaki girişe taktım.Fan pwm özellikli ama 3 pinli diğer fanlarımdan bir farkı yok gibi.Kendim ayarlıyorum devrini,fan ayarlamıyor.Bir de programdan silent moda getirdiğimde güç kaynağının fanı 800 rpm civarı.Bu bir sorun teşkil eder mi?

• bu anakartı almıs olsam her kasaya uyarmı ornegim elimde thermaltahe V9 kasa var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

bu anakartı almıs olsam her kasaya uyarmı ornegim elimde thermaltahe V9 kasa var

Evet,uyar.
  • saolun
  • i5 2500k + gtx560 Ti DIRECTCU II TOP >>> bu ikiliye uygun bu kart olur mu ? ( overclock yapacağım )
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p8z68-v-le-p8z68-v-le-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-sata-30-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56101

Gen3 olanların ekstra ne özellliği var ?

Bir de forumdaki çoğu kıdemli kullanıcının imzasında msi var . MSİ Asus tan çok daha mı kaliteli,fiyattan dolayı, kapasitörlerde baskı devrede kullanılan malzemelerden dolayı mı?

• Bu Anakartla "Crucial Balistix Tactical" Bellek kullanan var mı?

Ya da ya da kullanılabilir mi? Bir sıkıntı çıkar mı acaba ?
  • Resimleri koymayı unutmuştum. Geç olsada koyuyorum.

İmza'mdaki sistem + 7 adet GELID 120MM Wing 12 UV Yeşil Fan.

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.  Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.  Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.

• Erdo çok küçük görünüyor o kasanın içinde birde herşey tıkış tıkış gibi memnunmusun bu durumdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warlords

Erdo çok küçük görünüyor o kasanın içinde birde herşey tıkış tıkış gibi memnunmusun bu durumdan ?

Tıkış Tıkış mı? Hahahhah gerçekten çok iyi güldüm Bunu söyleyen ilk ve tek kişi, büyük ihtimalde son kişisin. Kasanın içine kendim bile girerim, o kadar büyük bir kasa. Ayrıca tıkış tıkış olacak hiçbirşey yok ortada, tüm kablolar kasanın arkasında fanlarda kasanın yanında.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.