Şimdi Ara

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu baya ilgimi cekti kart takip edeyim su konuyu bari. bendede xfi extreme music var onu da satmam lazim alirsam. arkadasin anlattigi gibi varsa ses karti gayet iyi.. yanliz coax cikisi yok sanirim poff hepsinde bir eksiklik var yaww
  • Geçen hafta alamadım.Bu hafta bir aksilik çıkmazsa anakartı alacağım.Fakat işlemci soğutucu olarak NOCTUA NH-D14 düşünüyorum.Ram olarakta G.SKILL Sniper (F3-12800CL9D-8GBSR) 8 GB Dual Kit düşünüyorum.Acaba NOCTUA NH-D14 ramlere tecavüz eder mi?
    NOCTUA NH-D14 Yüksekliği max 4.6 cm olan belleklerle kullanılabilirmiş (ram soğutucunun altında kalsa bile).Acaba Bu Gskill boyutları neler kendi sitesinde de yazmamış.Tereddüte düştüm.Nette araştırırken şöyle bir fotoya denk geldim.Adam takmasına takmış fakat ramlerin ne olduğunu kestiremedim.Eğer olur ise bu soğutucu ile kullanmak istiyorum.

Asus Maximus Gene-Z/GEN3 kullanıcı incelemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 5 Ocak 2012; 22:55:09 >

• @egeliilkerr

Bende Ripjaws var, ölçmüştüm tam 4cm. geliyor. Sniper'ların soğutucusu biraz daha alçak Ripjaws'a göre. 3.6-3.7 cm. olabilir. NOCTUA NH-D14 alırsam diye ölçmüştüm :)

Buna göre Ripjaws sığıyor. O sığıyorsa Sniper havada sığar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

@egeliilkerr

Bende Ripjaws var, ölçmüştüm tam 4cm. geliyor. Sniper'ların soğutucusu biraz daha alçak Ripjaws'a göre. 3.6-3.7 cm. olabilir. NOCTUA NH-D14 alırsam diye ölçmüştüm :)

Buna göre Ripjaws sığıyor. O sığıyorsa Sniper havada sığar :)

*Furious* hocam teşekkür ederim
  • Bu dahili GPU'nun açık olup olmadığna nereden bakıyoruz. Adı ne diye geçiyor bunun?
  • quote:

Bu dahili GPU'nun açık olup olmadığna nereden bakıyoruz. Adı ne diye geçiyor bunun?

Cpuz veya Gpuzla bakabilirsin hocam. İlk gozuken neyse onu kullaniyor
  • Bu anakart ın üzerinde Supreme FX X FI kart var deniliyor ama. Etiketin altında başka çip var.
    http://www.youtube.com/watch?v=cNMAWqJmv_g

Ayrıca bu Ses Kartını kullanabilir miyiz bu anakart'ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Ocak 2012; 0:15:07 >
  • ASUS Maximus Gene-Z ROG Z68 Intel Anakart ile Gene 3 Arasinda ne farl var arkadaslar
  • sadece pci 3.0 farkı var..
    gene-z pci 2.0
    gene-z/gen3 pci 3.0
  • @*Furious*
    7970
    çok pahalı dimi?
    ??
  • güzel inceleme, güzel konu. kartınız hayırlı olsun.

elinize sağlık.
  • Bu anakart ın üzerinde Supreme FX X FI kart var deniliyor ama. Etiketin altında başka çip var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@*Furious*
    7970
    çok pahalı dimi?
    ??

1700 lira pahalı tabi ? ne oldu neden sordunuz?
  • @*Furious*

bu fiyata değer mi performansı nasıl diye sordum???
  • Kesinlikle değmez. Tabi aylık 7-8 bin lira maaş'ın varsa birşey diyemem
  • *Furious*
    bende testlere baktım ekran kartı için..hiç değmez valla..
    amd fx serisi ile amacına ulaşamadı patladı ekran kartlarıya herhalde ganimeti toplama niyetinde galiba..
  • Peki bu anakrtın üstündeki SupremeFX X-Fi 2 ses yongasnın kasanın ön paneline çıkışı var mı ? Plantronics Gamecom ile iyi bir ikili olurlar mı dersiniz.. Arka panel içinse Logitech x530 var.. Ses deneyimim değişir mi ? sırf bunun için almaya değer bir kart mı ?
  • quote:

Bu anakart ın üzerinde Supreme FX X FI kart var deniliyor ama. Etiketin altında başka çip var.

Ben de bu tarz bir şey duymuştum yabancı bir forumdan, var mı işin aslı? Ben de bu anakarttan almayı düşünüyorum, elimde X-FI Titanium var. Ekran kartının fanı bloke edeceğinden onboard X-FI yeterli diyordum ama hakikaten VIA yada Realtek çip ise ses kartı çok kötü...

• Ses kartının kalitesi önemli benim için. Eğer öyleyse hiç satmiyim elimdeki usb x-fi ses kartımı. P8z68-v gen3 de durum nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.