Şimdi Ara

ASUS & MSI & LEADTEK 6600gt !! en iyisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekran kartımı 6600gt alıcam.
    ama hangi markanın hangi modelini alsam daha iyi yapmış olurum bilmiyorum.

wainfast a bakıyorum 6600gt 3 tane var.hangisidir hangisi değildir insanın kafası karışıyo.

asus msı winfast leadtek arasında en iyisi en iş göreni hangisidir. hem fiyat hem performans açısından.

bu konuda bi elimden tutarsanız çok sevinirim.

teşekkürler.

• ben ce MSI 6800 GS al derim ..
    çünkü bende araştırdım ve birçok testte bu kart daha ii sonuçlar werdi buyuk ihtimalle pclabs ın yapmış oldugu karsılastırmalardı...Gerçi alcagın kartlara göre biraz pahalı bi kart ama bi kere alınıyor.yarın benim siparişim gelecek tekrar mesaj atarım kartın performansı ile ilgili.....
    sana kolay gelsin .
  • Bu saatten sonra o 3 üreticinin ürettiği 6600Gt'ler alınmaz. Neredeyse aynı fiyata çoook daha iyi olan X800GTO, hatta 6800GS alabilirsin. 6800GS'yi şiddetle tavsiye ederim.

6600GT alınacaksa Quake tarzı markaların ucuz kartları alınır, ama 200 küsür dolara X800GTO, 240$'a da 6800GS dururken Asus/MSI/Leadtek 6600GT alınmaz.
  • asus 6600 gt diğer 6600 gt ler arasında iyi olanı .çünki daha iyi overclock oluşu ve daha stabil bir kart oluşu onu diğerlerinden ayırıyor.ama tabiki 6600 gt nin alternatifi baya çoğaldı.artık geri plandaki bir kart
  • 6600gt alacaksan bunların arasında asus en iyisi.daha sonra msi ve leadtek geliyor.
  • bence hemen karar verip al birini mesala asus güzeldir.çünkü forumda bundan sonra 6800 güzel 30 ekle onu 7800 güzel 6800 e boşa para verme gibilerden sonu belli olmaya bir polemik içinde kalabilirsin belirteyim
  • +1 Dediğin dooru çok fiyat farkı var bu saatten sonra; Kueyk, tornado ve Palit gibi markalar seçilebilirki palit'i baya övüyolar. Fanı sessiz ve ii oc. oluyo deniyor. Ram lerde iimiş.

quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Bu saatten sonra o 3 üreticinin ürettiği 6600Gt'ler alınmaz. Neredeyse aynı fiyata çoook daha iyi olan X800GTO, hatta 6800GS alabilirsin. 6800GS'yi şiddetle tavsiye ederim.

6600GT alınacaksa Quake tarzı markaların ucuz kartları alınır, ama 200 küsür dolara X800GTO, 240$'a da 6800GS dururken Asus/MSI/Leadtek 6600GT alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS 6600GT
  • EERR 6600 GT ALACAKSAN HMN PNY MARKA 6600GT BULMANI TAVSİYE EDİYORUM NEDEN DİYECEKSEN 185 DOLARDI EN SON GLBAAA HEM PERFORMASN OLARAK ÇOK İİ HEMDE SOĞUTMASI SÜPER NORMALDE 40 DERECE OYUNDAYKEN 58 GÖRÜOYORUM HERKEZ ŞAŞIRIOR AMA ÖLEE O/C YAPMADIM AMA O/C U DA 600/1100 CİVARI OLUR SEN RAAD OL
  • Asus 6600GT ama x800GTO daha iyi bir kart o fiyat aralığında X800GTO almanı tavsiye ederm kardess
  • 6600 gt alacaksan bence en iyisi leadtek ama o fiyat aralıgında x800gto gibi kartlar varken o kartı alman 1 az mantıksız
  • leadtek derim ama
    gto da var onuda unutma
  • arkadaşlar öncelikle teşekkürler.düşüncelermi baştan değiştirdiğinizi söyleyebilirim.

şu an 6800 GS ile X800GTO arasında karar vermeye çalışıyorum.

hangi markanın 6800GS si güzel
    hangi markanın x800 GTO su güzel
    bu konuda bilgim yok.

bana tam marka olarak söyleyebilirmisiniz. eksende goldda mavi bilgisayarda baktım.ama ben mi göremiyorum.yoksa o model mi yok anlamadım.

bakıyorum her markada 6800 yazıyo.insanın kafası karışıyo

beni bu konudada aydınlatırsanız inanın çok minettar olucam.
  • MSI NX6800GS Bunu alabilirsin. X800GTO'dan daha iyi bir kart. Daha önce Sapphire X800GTO Ultimate kullandım ve 6800GS'nin daha iyi bir kart olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

MSI NX6800GS Bunu alabilirsin. X800GTO'dan daha iyi bir kart. Daha önce Sapphire X800GTO Ultimate kullandım ve 6800GS'nin daha iyi bir kart olduğunu söyleyebilirim.

abi görüldüüğü gibi öneriliren belkemği yok

6800 da karar kılınca başkası da diyecek "olm mal mısın alınır mı şimdi o...?"

Bence git bir an önce alacağın ve paranın yettiği şeyi al
  • @Siya:
    Kim diyecek? Kimse demez merak etme. Hangi ekran kartının iyi olduğu, hangisini kötü olduğu aşağı yukarı bellidir, merak etme.

Sıralama kötüden iyiye doğru:

6600GT < X800GT < X800GTO < 6800GS

Bunun tersini iddaa edecek biri var mı bu forumda??? Istersen ayrı bir konu aç!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 4 Ocak 2006 12:20:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.