Şimdi Ara

Asus N53 Serisi Laptopumda Arızalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşağıda bilgisayarımı ve modelini görüyorsunuz. Sırayla yaşadığım sıkıntıları yazayım.

1-Alalı 1.5 sene oldu. yaklaşık 4-5 aydır batarya bitik uyarısı alıyorum. Fişe takmadan açılmıyor. Öncesinde 2- 3 saat gidiyordu.
    2-dvdrom cd veya dvd leri açmıyor. sadece orjinal cd eya dvd leri açıyor o da her ojinali değil
    3-laptopumdaki klavye ve mause takılarak çalışıyor . mesela klavve bazı harflere basmıyor. yani ben yazarken bazı harflere bastığım halde çıkmıyor. fare de gezinti yaparken takılıyor devamlı. usb fare ile problem yok. touchpad takılıyor arkadaşlar Örnek olarak da bu yazının düzeltilmemiş hali aşağıda. bu yazıyı aynen aşağıdaki gibi yazdım sona düzeltip yukarıya aldım. sorunu anlayın diye
    4-Laptopu ilk aldığımda GTA 4 ve Call of the duty black ops kurmuştum. ikisini de kastı. (Asusa götürdüm format attılar ve driverleri güncellediler yine çalışmadı)

Sonuç: Bu durumda Asus bu problemleri ortadan kaldırır mı kaldıramazsa garanti süresi devam ettiği için yenisini verir mi ya da para iade yapar mı, ya da tamir edip parasını bana kitler mi

Tüm üstadlara saygılar.

Not : Küçük bir araştırma yaptım. sorunun anakarttan kaynaklanabileceği kanaatine vardım. Acaba?

Örnek sorunlu yazı
    -laptopumdaki klavye ve mause takılarak çalışıor . mesela lave bazı haflere basmıyor. yani en yazarken bazı harflee bastığm halde çımıyor. fare de gezinti yaprken takılıyo devalı. usb are ile probem yok. touchpad takılıyor arkadaşlar Örnek olara da bu yazınn düzeltilmemiş hali aşağıda. bu yazıyı ayen aşağıdaki gib yazım sona düzltip yukarıya aldı. orunu anlaın diye

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • Birinci ve ikinci yazdıkların 1.5 yıllık bir bilgisayarda oluşabilcek sorunlar. Garantiye gönderirsen DVD-Romu değiştiriler ama bataryayı değiştireceklerini sanmam. Klavye ve mouse için de servise göndermelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.