Hepimizin bildiği gibi İntel i7 2630QM Sand Bridge tabanlı işlemcilerde arızalanma yaşandı ve İntel tüm sattığı ürünlerin bedelini geri ödeyerek geri istede Daha sonra (New Revizyon) edilerek Tekrar Satışa sunulmaya başlandı .... Fiyatları gözden geçirirsek İntel 2630QM tabanlı işlemciler ve Grafik motoru olarak gerçekten harika bir makina canavar diyebiliriz... [Fiyatı i7 740Q Göre gerçekten Çok uygun] Kafamdaki soru ise İntel 2630QM New Revizyon Edildi ama Çok ucuz bir maliyetle sunuluyo Bende hali ile 2630QM gittim inceledim ... Herhangi bir uygulama açtığımda gerçekten Bir yavaşlama hissi var Nasıl desem dersinizki Sanki sistemde Virüs var kendinden geçiyor....
Yandaki HP i7 740 QM İşlemcide aynı uygulamaları açış süresini değerlendirirsek gerçekten çok çok harika bir performans sunduğundan adım kadar eminim
Sizce Bu İntelin Sandy Bridge tabanlı işlemcisinimi almalıyım yoksa İ7 740Q alarak işimi kesinemi almalıyım başımın arımaması için .....Yok servisiydi Çart dı Çurt du....
YORUMLARINIZ İÇİN GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER SAYGILAR...
2630qm'in daha performanslı olması lazım,incelediğiniz ürünlerin farklı bir durumu vardı heralde.Size önerilerim 2000 seviyesinde bunlar olur: