Bildirim
ASUS n53sn tuş soyulması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynısı bende de oldu. Garanti kapsamını bilmiyorum fakat Yarın ilk işim onları arayıp bu durumu sormak. Garanti kapsamında olsa dahi yeni klavye taksalarda zamanla yine soyulacak. En iyisi Netten yeni ciklet klavye alıp kullanmak. Klavyeyi az önce temizlemek için çıkardım sökmesi çok basit.. Bendede S W ve crtl tusu soyuldu .
Acaba klavye değiştirmesi yapan varmı?... Bu klavyeyi düşünüyorum
http://cgi.ebay.com/ASUS-N53-N61V-N60-N61J-G60-Keyboard-US-Black-Frame-BLK-/370503928350?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5643c14a1e
edit: birde bu var biraz daha uygun
http://cgi.ebay.com/New-ASUS-N53-N53JQ-N53JF-N53JG-N53SV-US-KEYBOARD-black-/310317569534?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item48405e55fe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 3 Temmuz 2011; 15:53:01 >
-
aynen bende de ok tuşları soyuldu klavyeyi değiştiren yada garantiye gönderen varsa bizi aydınlatırsa iyi olur -
tam alcak oluyorum bi sorun çıkıo bune ya deli oldum off ne alcam ben :D -
@ayhand28
1 ay olmadı daha ben alalı :) Sadece bu soyulma için klavye değiştirmem herhalde.. Arayıp öğrenince haberdar edersen sevinirim :)
@PiSiK0PATR
herkesin daha çok kullandığı tuşlar soyuluyor herhalde :S
@dallaspage
tuşların işlevinde bi' sorun yok. Harfler falan lazer baskı olduğu için silinme ihtimali de yok ama tuşların kaplamaları soyuluyor. -
Usta düşünsene 2binlik laptopun var duruşuyla ekranıyla kalite bekliosun ahaa bi baktın 1 ay sonra güneşten yanmış deri gibi dökülmeye başlıyor tuşları :SS off bea hp dv7 mi alsam bunu mu kafam karman çorman oldu -
Arkadaşlar servisi aradım. Klavyenin soyulmasını kullanıcı hatası olarak görüyorlar ve aynı klavyenin fiyatı 140 TL imiş.. Yukarıda linkini verdiğim klavyeyi satın alırım daha iyi. 140 Tl verdiğimiz taktirde yine soyulacak bu klavye. Akabinde Klavye değişimi yaparsak garanti ile ilgili bir sorun olmuyormuş.
Edit: Bilgisayarın alınma tarihini sordu. Galiba 30 iş gününe kadar bu sorunla karşılaşanların klavyelerini ücretsiz değiştiriyor galiba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 6 Temmuz 2011; 11:08:00 > -
-
sonucu buraya yazarsanız sevinirim -
Arkadaşlar, klavyemi bu sorundan dolayı değiştirmek istiyorum.Ancak ebay de buldum o da US versiyonu. Bu konuda teknik servise paramızı kaptırmadan nereden bulabiliriz keyboard bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X