Şimdi Ara

Asus n550jv Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü alalı 2-3 hafta oluyor normalde yurtta ethernet kablosuyla kullanıyorum eve geldim ve wifi 3-4 diş çekiyor lol oynuyorum ve oyunda ciddi sıkıntı yaratıyor

qualcomm atheros ar9485wb-eg wireless network adapter bu model wireless var sürücüleri güncelledim falan ama değişen bişey yok

evdeki acer ve asus laptoplarım yanyana koyduğumda diğerleri 5 diş çekiyor ve oyunda sıkıntı yok tek sorun bunda ?

atheros.cz den güncelleştirmeyi denedim oradan indirdigim dosyalarla güncelleştirmeye çalıştığımda zaten güncel diyor oda işe yaramadı bu sorunu yaşayan var mı?

okuyanlara teşekkürler

iyi forumlar

Model : qualcomm Atheros AR9485WB-EG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Grimoire- -- 15 Ekim 2013; 18:02:58 >

• yemin ediyorum buz gibi soğudum bilgisayardan bune illet bişey ya içinide açıp bakamıyorum saatçi setinin en küçük tornavidası bile açmıyor vidaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Grimoire-

yemin ediyorum buz gibi soğudum bilgisayardan bune illet bişey ya içinide açıp bakamıyorum saatçi setinin en küçük tornavidası bile açmıyor vidaları

Aşağıda ki resimde bahsettiğim gibi bir durum olmuş olabilir.Bir bakın isterseniz ;

• quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

yemin ediyorum buz gibi soğudum bilgisayardan bune illet bişey ya içinide açıp bakamıyorum saatçi setinin en küçük tornavidası bile açmıyor vidaları

Aşağıda ki resimde bahsettiğim gibi bir durum olmuş olabilir.Bir bakın isterseniz ;

en yüksek performans seçili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

en yüksek performans seçili

Virüs olma ihtimali var diyeceğim ama virüsler bu tür sorunlara yol açmaz bence aklıma bu ikili geliyor forumda bu konuyla ilgili bir çok konu mevcut.

https://www.google.com.tr/search?q=site%3Aforumdonanimhaber.com+Wireless+sorunu&oq=site%3Aforumdonanimhaber.com+Wireless+sorunu&aqs=chrome..69i57j69i58.8174j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=site%3Aforum.donanimhaber.com+Wireless+sorunu

• Atheros kartlarda sinyal gücü diğerlerine göre daha düşük ve Asus genelde de bu kartları kullanıyor, başka bir cihaz 5 diş çekiyorken bunun 3 diş olması normal..sırasıyla yapılabilecek şeyler varsa bir driver güncellemesi eğer sorun kapsama alanıyla ilgili değilse işe yarayabilir, eğer sorun devam ediyorsa lol - dota tarzı oyunlar için harici bir wireless cihazı kullanabilirsin ya da modeme yaklaşmak, modemin değiştirilebiliyorsa antenini değişmek ya da kapasitesini max olarak ayarlamak işe yarayabilir. Asus k5x serilerinde de mesela wifi gücü çok düşük tutulmuş aynı sorun oluşuyor. şimdi niye 10$lık bir parça için böyle saçmasapan bir iş yapıyorlar diyebilirsin ama işin sağlık boyutunu düşünen firmalarda var, mesela 10-15 mw üzeri wifi dalgaları aslında ciddi zararlıyken biz evlerimizde 30-50 mw cihazlar kullanıyoruz hatta harici cihazlarda direk 2w olarak satılan çılgın modeller bile var, online oyun meraklısı olup da harici wireless antenleri kullanan çok insan var, yarım saniyelik bir sinyal kopması bile oyundan atabiliyor ve çok sinir bozucu bir durum anlayabiliyorum hatta acer bu konuda en iyi üreticilerden biri, adamlar signal-up diye bir olay geliştirmiş çoğu acer diğer laptoplardan fazla çekim gücüne sahip..

Daha radikal bir çözüm arıyorsan anakart ve laptop anteniyle uyumlu başka bir wifi kartı alıp seninkiyle değiştirebilirsin..Asus k55v 'de böyle birşey denedik zamanında ve sorun olmadı, atheros kart yerine realtek 8187b taktık. dikdörtgen şeklinde ufak kartlar, ram kapağını açtığında görebilirsin, gri ve siyah olarak 2 farklı anten bağlantısı var anten laptop ekranına gömülü olarak çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristyna -- 16 Ekim 2013; 3:08:50 >

• evdeki eski asusun intel wirelessi ile değiştirmeyi deneyeyim inşallah düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba acaba sorun devam ediyor mu. ben asus n550jv-cn239h modelini almaya niyetliydim.acaba bunda da wifi çekmeme sorun olabilir mi.
    eğer asuslarda kronik bir sorunsa toshibanınkinin mi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webislander -- 26 Aralık 2013; 8:35:23 >
  • arkadaşlar bendede baya büyük bi wifi sorunu var chromo dan vaya diğer tarayıcılardan nete giriyorum wifi full ama girmiyor bekliyor bekliyor açılamadı diyor ayrıca sol atta devamlı ana bilgisayar çözümleniyor yazıyor sonra giriyor başka bir linke tıkladığımda yine aynı oluyor yardım edermisinizz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.