Şimdi Ara

Asus n750jk bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Yen'i kayıt oldum foruma ve çok büyük bir sorunum var. Yaklaşık 2 sene önce Asus n750jk aldım , 16 gb ram 256 gb ssd gtx850 gibi donanımları var , pc ama beklediğim performansın çok altında. Autocad ve revit ağırlıklı olarak çizim programları kullanıyorum ama programlar geç açılıyor ve bazı komutlarda kasma yapıyor. Fps , fanın yüzde kaç kullanıldığı ve ısınma derecesi kaç gibi pc işlerinden anlamıyorum , bunları nasıl öğreneceğim acaba ve pc niye gerektiği gibi hızlı değil.
    Yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc masaüstünde çalışırken sistemi kastıran bişey varmı önce onu tespit et. Windows 10 da hdd %100 çalışma gibi bir sorun vardı onu kontrol et. Aynı pc yi bende kullanıyorun performansından çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bende memnunum ama gerektiği kadar iyi değil , internette yada başka birşey de sorun çıkarmıyor ama çizim programlarında kasma yapıyor . Baktım bir sürü şeye ama en son boşta ilken bile pc 5 gb bellek kullanımda gösteriyor. Bununla ilgili birşey olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşüncelimimar D kullanıcısına yanıt
    Masaüstünde 3,7gb ram kullanıyor buda windows10'la alakalı. 8.1 kullanırken böyle ram kullanımı yoktu. Gerçi 16gb ram var bana yetmediği hiçbir uygulama olmadı şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.