Şimdi Ara

ASUS OYUNCU LAPTOPU SICAKLIK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 yıl önce ASUS FX553VE model oyuncu laptopunu aldım. Laptopta i5-7300hq işlemci gtx1050ti ekran kartı bulunuyor. Sıcaklıklar 84-85 derece civarı oluyor hep bir sorun olmuyordu. Son zamanlarda 84-85 dereceye geldiğinde oyunlarda kasma donma olmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir ? Sıcaklıklar aynı ama fps dropları oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum

• Isınmaya bağlı performans düşürüyordur hocam sistem. Temizlik ve macun yenilemesi yapın.
  • Fazla ısınmamak için frekans düşürüyor olabilir. Afterburn ile sıcaklıkları takip edip test etmek lazım.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Hocam temizlik ve macun yenilemesi yapacağım ama laptopun garantisi devam ediyor. Garantiye göndersem gelmesi uzun sürebiliyor. Ne yapsam bilemedim. İlginiz için teşekkür ederim
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    Hocam sıcaklıklar işlemci ve ekran kartı 84-85 oluyor maksimum, ötesi olmuyor. Benim anlamadığım önceden de bu değerlerdeydi performans düşmesi olmuyordu niye olmaya başladı. Windows üzerinde bunu kapatmanın bi yolu var mı ? Cevabınız için teşekkürler
  • histeria60 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum sistem veya donanımlar stabil çalışmıyor olabilir yeterince soğutulmadıgı için olabilir uygulamalar güncel olmayabilir, test etmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.