asus p5ld2 vm nin onborad ekran kartı neden fx5200,mx440 den daha kotu anlayamdım brturlu. 1gb ram var makinemde ve ekran kartıma 224mb ram saglıyorum baska olmuor zaten fakat oyun actıgımda rezil otesi.eski mx440ım bile daha guzeldi. yardım bekliyorum
yardımlık bir durum yok dostum . 224 mb olması 128 fx 5200 den daha iyi olacak anlamına gelmiyor ki . o yüzden yapabileceğin hiçbirşey yok . O/B ekran kartın için
hadi anladım fx5200 mevzusunu.mx440 yahu 64mb dandik ekran kartı.o daha iyi valla
quote:
Orjinalden alıntı: guraynet
asus p5ld2 vm nin onborad ekran kartı neden fx5200,mx440 den daha kotu anlayamdım brturlu. 1gb ram var makinemde ve ekran kartıma 224mb ram saglıyorum baska olmuor zaten fakat oyun actıgımda rezil otesi.eski mx440ım bile daha guzeldi. yardım bekliyorum
ıstersen bı 3dmark05 testı yap bak bakalım mx440 ne kadar surede bıtırcek o testı
onborad kart 5200 den bazı oyunalrda ustun, bazılarında degıl ama heroyunda geforce4 den ustun
hocam neresi ustun yahu?.most wanted en alt grafikde tekliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme