Şimdi Ara

Asus r9 290 directcu ii oc ısınma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktaki ekran kartını kullanmaktayım, asus'un direct cu soğutmalı modellerine herzaman güvendiğim için bu modeli aldim detaylı araştırma yapmadan ve sıcaklık'lardan hiç memnun degilim. Kartın normalde de diğer r9 290 lardan daha sıcak çalıştığını biliyorum fakat performans Bios da bile kart 81-82 derecelere vuruyor sizce bu kart için bu sıcaklık normalmi? Aşırı sıcak diye servise yollamalimiyim? Kasam xigmatek talon black edition kasanın üst kısmında havayı dışarı atacak şekilde 2 tane 140mm lik fan, ön alt kısımda ise 200mm lik içeri üfleyen fan var. Kasa İçi sogutmamın iyileştirilmesi sıcaklık sorununu azaltırmı? yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal, ısı değerlerini oyunlarda takip edebilirsin. 87-88C de kullanan vardı. buradan ne anlıyoruz? asus dc2 ye her zaman güven olmuyor! öyle bir şey yok yani. asus r9 290 lar da başarısız oldu diyebiliriz. hangi marka olursa olsun mutlaka araştırın. garantiye yollasan da bir şey çıkmaz çünkü kartın değerleri normal o ısılarda da sıkıntı çıkaracağını sanmam ama ben olsam r9 290 için vapor-x modelini alırdım.
  • 80 derece ne su mu kaynatıyor pc
  • Normal değerler o kart testlerde 90 civarı sıcaklıklara çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 6 Ağustos 2014; 20:53:36 >
  • Arkadaşların dediği gibi normal o sıcaklık.
  • anladım hepinize teşekkürler, mecbur katlanıcaz bu ısılara bir sonraki ekran kartına kadar
  • Şu anki DCU2 soğutması, 290 gibi aşırı ısınan GPU'lara yetmiyor. (Tabii, bir problem yaşamazsınız, referans modeller zaten 94 dereceye ayarlı. Ama havayı kasa içine bırakan bir soğutmanın bu kadar ısınması hoş değil. CPU'ya yazık.)

İşin komiği: GTX 680 gibi soğuk bir kartta 3 slot DCU2 kullanan ASUS, 290/x'te 2 slot kullanarak neyin kafasını yaşıyor?

quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

80 derece ne su mu kaynatıyor pc

Yeni bir şey değil dostum. 7 sene önce, 8800 GTS G80 OC kartım, 89 derecede çalışırdı. (Soğutma sessizdi o ayrı)
    G80'den beri, kaslı kartlar moda oldu. Fermi ve Hawaii ise, bunu bir adım öteye taşıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Ağustos 2014; 10:21:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gtx 680 vs r9 270x ? yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.