Şimdi Ara

ASUS TA982 [Alındı-Resimler içeride]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.cizgi.com.tr/pagestructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=125&intProId=851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 30 Ağustos 2008; 13:13:27 >

• Up.
  • asus iyidir güç kaynağı kalitelidir malzeme kalitesi iyidir be alırdım ama bütçe meselesi çok daha iyi kasalarda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hecir

asus iyidir güç kaynağı kalitelidir malzeme kalitesi iyidir be alırdım ama bütçe meselesi çok daha iyi kasalarda var

Şu anda da Asus TA951 kasa var bende, güzel kasa. Bunu yeni toplayacağım makineye almak istiyorum. Kasa içi havalandırması diğer TA serisi kasalara göre nasıl? Mesela ızgaranın arkası TA951'deki gibi pervaneye benzeyen plastikle mi kapalı? Öne ve arkaya 2 adet 12Cm. mavi ışıklı fan almayı düşünüyorum. O zaman havalandırma iyi olur sanırım. Bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim.
  • kasanın içine yeni ekran kartlarından alacaksan yer sorunu yaşarsınharddisklerle ekran kartı birbirine girer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

kasanın içine yeni ekran kartlarından alacaksan yer sorunu yaşarsınharddisklerle ekran kartı birbirine girer...

Yok yeni kart almayacağım, zaten ancak 2 sene sonra komple değiştiririm sistemi. O zamanda daha büyük kasa alırız.
  • TA-915
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS TA 250 KASA satılmıstır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün geldi TA982.

TA951'den farkları:

PSU 350W ama 20+4Pin değil 24Pin. Önceki PSU'yu bağladım sisteme yine.
    Havalandırması çok iyi. Öne ve arkaya 2 12Cm'lik GlacialTech fan bağladım. Oldukça iyi havalandırması var. TA951 ön kısımda sadece ızgaralı yerden çekiyordu havayı. Bu kasada ise ön kısım tamamen havalandırma için yapılmış. Asus kasa almayı düşünenlere diğer modelleri yerine bunu tavsiye ederim. Yalnız diğer Asus kasalarda olduğu gibi, 8800 tarzı büyük boyut kartlar alacaklar başka kasa düşünsün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 30 Ağustos 2008; 13:15:40 >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Hayırlı olsun. Güle güle kullan

Teşekkürler...
  • Hayırlı olsun...
    Güzel sade ve sık bi gorunumu var...
  • hayırlı olsun,güzel kasa ama dedğin gibi boyutları düşünmek lazım...

bu arada bu model hakkaten diğer asuslara basar geçer
  • arkadaşlar bende Palit 8600GT Sonic Plus ekran kartı var.. bu kasayı alırsam yer sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Epirus

quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

arkadaşlar bende Palit 8600GT Sonic Plus ekran kartı var.. bu kasayı alırsam yer sorunu yaşar mıyım?

8600GT'lerin PCB uzunluklarını düşününce: Kesinlikle Hayır...

teşekkürler..
  • Bence benim TA - M kasam daha iyi ...
    neyse renkler ve zevkler tartışılmaz...

(bende kart okuyucu yeri yok ama olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 9 Ağustos 2010; 17:03:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.