Şimdi Ara

Asus Transformer, Türkiye'de satışta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, öncelikle başlığı yanlış yere açtıysam özür dilerim.

İncelediğim bazı kaynaklarda Asus Transformer'ın 10 Haziran'da Türkiye'de satışta olacağı yazıyordu. Şu ana kadar görebildiğim ürünü satışa açan tek kaynak Hepsiburada.com, onlar da 20 Haziran'a ön sipariş alıyorlar.

Ön sipariş almak dışında bu ürünün şu anda Türkiye'de online veya perakende olarak satıldığı bir yer biliyor musunuz?

• gerçekten çok güzel bir ürün. bugün bostancı electroworldde inceledim. sanırım bimekse de girmiş. tasarımı ve dokunmatiği gayet başarılı.

inceleme fırsatın olursa ASUS YAPMIŞ YİNE YAPACAĞINI dersin kesin :)
  • şuanda hepsiburda.com da hızlı gönderide. üstelik maximum karta %10 hediye ile birleştirilince fiyatı daha güzel oluyor.
  • Bugun mediamarkt insertinde 1030 tl fiyat koymuslardi.
  • Darty de taksitli 999 tl, ben aldim bunuda onunla yaziyorum :-D
  • Klavye ünitesinin "tek başına" satıldığı bir yer bilen varsa fiyat bilgisi ile beraber paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  • klavye ünitesi ile beraber sadece hepsiburada da gördüm ben.

diğer yerlerde henüz klavye aksesuarı satışta değil. ama sanırım 1 ay sonra servisten alabiliyormuşsun klavyeyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Parhelion

Klavye ünitesinin "tek başına" satıldığı bir yer bilen varsa fiyat bilgisi ile beraber paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün Forum Marmara Bimeks mağazasında gördüm.Açıkçası çok hoşuma gitti ürün.Ancak kafamda soru işareti kaldı.Okuduğum kadarı ile bir kaç ay içersinde Windows tabanlı tablet'inide çıkaracakmış Asus.Onu mu beklesem acaba.
  • Biraz önce Asus teknik servisi aradım, klavyenin bu ay sonundan itibaren tek başına satışta olacağını söylediler. Satın alma adresi olarak da ürünü satan perakendeciyi gösterdiler. Tabi parasını verdiğiniz sürece tableti satmış olsun olmasın her yer klavyeyi satmaktan memnun olur diye düşünüyorum. Önemli olan klavyeyi tek başına piyasada görmemiz olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: K4NSER

klavye ünitesi ile beraber sadece hepsiburada da gördüm ben.

diğer yerlerde henüz klavye aksesuarı satışta değil. ama sanırım 1 ay sonra servisten alabiliyormuşsun klavyeyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Parhelion

Klavye ünitesinin "tek başına" satıldığı bir yer bilen varsa fiyat bilgisi ile beraber paylaşabilir mi? Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.