Şimdi Ara

Asus Tuf H3 7.1 Kulaklık (kulaklık stand hediye) (349 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus Tuf Gaming H3 Kırmızı 7.1 Oyuncu Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    https://www.gameekstra.com/urun/asus-tuf-gaming-h3-kirmizi-7-1-oyuncu-kulaklik

Gameekstra fiyatı 349 tl taksitte fiyat artıyor.
    urun.n11.com
    Asus Tuf Gaming H3 Kırmızı 7.1 Oyuncu Kulaklık - n11.com
    https://urun.n11.com/kulaklik/asus-tuf-gaming-h3-kirmizi-71-oyuncu-kulaklik-P405906103

n11 359 tl (25 tl kuponla 335 e geldi bana) 6 taksit

PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve mobil telefon desteği mevcut bu arada.

25.06.2020 güncelleme: arkadaşlar ürünü iade ettim.

sebebi:1-satıcını ürün kargolaması resme fiyasko... güya balonlu anbalaja sarıp gönderiyormuş. ama bana gelene kadar dış yüzeyi çok yıpranmış.standta bir çok yerinde çizik ve darbe isleri mevcut. ancak kulaklık kutusu sağlamdı. stand dediğin sradan bir şey amlemi para :)

2-ürünün ses düzeyinden menmun kalmadım.yiy ses veriyor ancak yeterli ses yüksekliğine sahip değil.asıl sebeb bu. daha önceki kullandığım gamepower luna çok daha doyurucu ses veriyor.

öte yandan malzeme kalitesi ev kulağa oturması gayet güzel. yani elimde gamepower kulaklık olmasaydı iade etmezdim açıkcası.350 tl civarına alınabilecek bir kulaklık ancak 400 tl ve üstünü hak etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 25 Haziran 2020; 13:17:50 >

• kupon size özel mi? 25 TL kuponu nasıl alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

kupon size özel mi? 25 TL kuponu nasıl alabiliriz?
    kupon için önceden n11 den alışveriş yapmış olmak ve zamanı geçmeden değerlendirmek gerekiyor. bende bi arkadaşın hesabını kullanarak aldım aldım. forumun çek satış takas bölümüne bakabilirsiniz
  • İyi bir ses kartınız olmadıktan sonra 3.5 mm kulaklık alınmaz.
  • merhabalar bende msi pe62-7rd laptop içinde de dynaudio ses sistemi var. Bu kulaklık nasıl performans gösterir benim bilgisayarda?
  • Ürünün malzeme ve ses kalitesi ile ilgili yorumlar olumlu yönde. Fakat pimpirikli bir insan olarak verdiğim siparişi geri iptal ettim. Paketlemenin özensiz olması sebebiyle ürünün orijinal kutusunun ve standının hasar gördüğüne dair olumsuz yorumlar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

İyi bir ses kartınız olmadıktan sonra 3.5 mm kulaklık alınmaz.
    yalan onlar inanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 tl değerinde kulaklık standı hediyeymis. Oyun aksesuari adı altında iyi silkeliyorlar milleti vallahi

• Pi kullanıcısına yanıt
    İkeadan 20 tl ye aldim çift fonksiyonlu ayni anda telefon standıda oluyor metal malzeme hemde.
    Standın üstune asus rampage falan yazınca fiyatı 3-4 katına çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 19 Haziran 2020; 17:46:21 >
  • Kamerada falan görünecek ya. Sticker yaptır yapıştır gitsin. Eskiden yoktu böyle şeyler azizim. İhtiyaç yaratıyorlar millete işte

• stand hangisi ben göremedim stand çünkü
  • İkeaya bir bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Link varsa atsaniza hocam ikea ya ugrar isem yapiştiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kolpaçino Özgür

yalan onlar inanma

Alıntıları Göster
    Yüzde yüz doğru. Şu an kullanmış olduğum kulaklık hem usb hem de 3.5 çıkışıyla kullanabiliyorum, usb yoluyla aldığım ses kalitesi 3.5 tan aldığım ses kalitesinin çok ötesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.