Şimdi Ara

Asus Türkiye Rezaleti(Zenfone 2 32gb ve Facebook Sayfası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir kaç gündür yaşadığım bir hadiseyi anlatmak için yazıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim ben bu telefonun uzun süredir takipcisiyim neredeyse her videosunu ve lansmanlarını izledim. Şu an sizlerde farkındasınız ki yaklaşık 2 haftadır sadece 16gblık modeli satıyorlar. Sadece geçen hafta cumartesi yalandan 20 - 30 adet 32gb stok açtılar ve yarım saat içinde tükendi zaten bu da Ceo Bora Bey'in sözünü yememek için yaptığı bir hareketti. Şimdi bu olayları yakından takip ediyorum ve her gün asus ile chatte görüşüyorum ve eshopu telefonla arıyorum ve teknolojik marketleride yine telefonla arayıp durum bilgisi alıyorum. Yaptıkları çakallıktan bahsetmek istiyorum sizlere.

Kendilerini çok zeki sanan Asus Türkiye ekibi 16gb lık stokları eritmeye çalışıyor çünkü ilgi görmedi 16gblık modeller ve bu modellerinden ellerinde kalmaması adına halen 32gb ve 64gb lık modelleri piyasaya sürmediler. Çünkü biliyorlar ki onları piyasaya sürerlerse 16gb lık modelin stoklarını eritmek imkansız olacak. Bilerek ve isteyerek şu an satmıyorlar ve alıcak olan müşterileri mağdur ediyorlar ve bunu yaparkende hiç yüzleri kızarmıyor. Hiç bir şekilde net doğru dürüst bir cevap alamıyoruz hatta sosyal hesaplarından kimseye dönüş yapmıyorlar üstüne üstlük insanlarla dalga geçer gibi daha satmadıkları model için paylaşımlar yapıyorlar. Şimdi size bir soru arkadaşlar koskoca Asus Türkiye ekibi neden cumartesi günü sadece 20-30 tane satış yaptılar? ellerinde mi yoktu sadece o kadar mı getirtmişlerdi ülkemize? Tabiki böyle birşey değil hain plan yukarıdaki anlattığım gibidir. Hangi iş ahlakına sığar bu? Bu nasıl bir firmadır yıllardır bildiğimiz çok kaliteli ürünler yapan Asus firmasını rezil etmektir.

Son olarak başıma gelen birşeyi de anlatmak istiyorum. Bu yaptıkları çirkin oyunu herkesin görmesini istediğim için change.org da bir kampanya başlattım ve detaylıca ne yapmayı planladıklarından bahsettim. İnsanların görmesini istediğim içinde facebook sayfalarında yorumlar yapıyorum insanlara tanıtıyorum. Fakat fark ettim ki ben paylaşım yaptıkça(Kesinlikle aşırı derece de değil her paylaşımlarına bir kere paylaşım yapıyorum) Onlar benim yorumlarımı gizlemeye başladılar insanlar bunu öğrenmesin diye. Bir kişi neden yapılan bir yorumu gizler çünkü doğru olduğunu ve insanların bunu öğrenmesini istemedikleri için. Bugün insanlar fark etmiş olacak ki benim yorumlarım gizlendikten sonra neden insanların yorumlarını siliyorsunuz falan diye yazmaya başladılar. O kadar korkuyorlar ki insanların öğrenmesinden o yazıları yazan insanların yorumlarınıda gizlediler ve benim yorum yapmamı tamamen engellediler. Bu nedenle buraya yazma ihtiyacı duydum.

Sonuç olarak ben kimseye almayın şöyle böyle demiyeceğim çünkü açıkca söylüyorum bende alacağım çünkü. Fakat bu Asus Türkiye ekibinin nasıl sahtekar olduğunu insanların bilmesini istedim. İki kere düşünürek birşeyler satın almamız gerekiyor bu firmadan. Çünkü kendi menfaatleri için müşterileri umurlarında bile olmayacaktır. Lütfen sizlerde aşağıda linkini vereceğim kampanyaya destek verin Asus Global'a bu konuyu taşıyacağım bir çok kişinin desteğine ihtiyacım var. Biraz uzunca bir yazı oldu sıktıysam kusura bakmayın. İyi forumlar...

https://www.change.org/p/asus-asus-global-asus-t%C3%BCrkiye-asus-t%C3%BCrkiye-zenfone-2-sat%C4%B1%C5%9Flar%C4%B1-bilerek-ger%C3%A7ekle%C5%9Ftirmiyor

• İyide ben bunu yapmalarında bi sorun görmüyorum. Evet bencede eğer 32 gb sürüm olsaydı 16 gb alan çoğu kişi almayacaktı ama burda insanlar zorla almadı sonuçta.
    İsteyen yine almaz 16 gb versiyonu. Evet gecikmesi cidden kötü oldu bu konuda herkes kızdı asusa ama kimsede zorlanarak 16gb sürümü almadı.
  • Sorun görmüyorum demişsiniz ama söz verilen birşey var haziran sonunda çıkacak diye ve sadece 20-30 tane satıyorlar ellerinde varken satmamak müşterilerine karşı yapılan bir ayıp değil mi ve sizce Asus gibi büyük bir markaya ve iş ahlakına yakışan bir hareket mi?
  • Konu ile ilgili ayrıca Asus Global'e mail atılabilir. Ben kendi adıma mail attım.
  • zenfone suzluktan oluyor mu da millet 16gb almak zorunda kalmış. idare edin biraz daha eski telefonunuz ile nasılsa gelir yakında hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla abartmissin , ne varki bunda? Tabiki pazarlama taktigi diye bisey var ve bunu tum firmalar yapiyor. Ona bakarsan Apple 32 gb iphone 6 hic uretmedi bile , neden? Cunku 32 lik alacak olan herkesi mecburen 64 luk almaya zorladi , al sana taktik.

Ayrica koskoca Asus demissin de oyle koskoca falan bisey degil Asus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16GB elde kalmaz satışlar iyi gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu almak zorunda değilsiniz.
    Başka markalarda var.
    Alacaksın telefonu ilk olarak battery drain sorunu ile karşılacaksın.Kamerası hep ortalama kalacak.
    Bu kadar kafayı takmayın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus turkiyeyi gram iplemiyor
    buradaki halka enayi gozuyle bakiyorlar

• asus tr bu işi iyice batırdı, başka telefon araştırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.