Şimdi Ara

Asus Voltaj Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus'un P8Z77 - V -Pro anakartını kullanmaktayım. Üzerinde İntel i7-3770K 3.50GHz işlemcisi var ve her 1 - 2 dakikada falan Vcore Voltaj Yükselmesi diye bir uyarı geliyor sizce bu normal midir yoksa ayarlarda mı bi sıkıntı var. Bios ayarlarını fazla değiştirmedim sadece işlemci çarpanını artırdım onun haricinde de pek hazla bi ayar değişik değil.
     Asus Voltaj Uyarısı

• OC yapacaksanız voltajı kendiniz verin.
    Anakart stabiliteyi korumak için gereğinden fazla voltaj verir.
  • Hocam voltaj autoda kaldı herhalde elle ayarlamayı deneyin.
  • Şimdi elle ayarlayıp biraz oc yaptım şuan bildirim gelmiyor çözüldü gibi teşekkür ederim
  • Aynı anakart bende de var ve tüm ayarları manuel ayarlamama ragmen aynı uyarıları bende de veriyor.Büyük ihtimalle programın yanlış okumasıyla ilgili bir şey
  • Bende de M5A97 ile ikide bir bu yada başka voltaj uyarıları geliyordu sırf onlar yüzünden programı sildim.
  • Benimde M5A97 böyle uyarılar veriyor arada başka programlarla kontrol ediyorum sorun yok, 1.55 voltun üstü işlemci için tehlikeli dikkat edin işlemci voltajına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Evet, bu AI Suite bazen sapıtabiliyor.
  • ayarları manual yaptım bu sefer kapatıp akşam açınca gine çıkmaya başladı bence programın okumasından kaynaklanıyor bende programı kaldırdım Şimdi rahatım biostan da kontrolünü yaptım voltaj yükselme falan da olmuyor program hatası büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkin Can

Öncelikler Herkese Merhaba...

Asus'un P8Z77 - V -Pro anakartını kullanmaktayım. Üzerinde İntel i7-3770K 3.50GHz işlemcisi var ve her 1 - 2 dakikada falan Vcore Voltaj Yükselmesi diye bir uyarı geliyor sizce bu normal midir yoksa ayarlarda mı bi sıkıntı var. Bios ayarlarını fazla değiştirmedim sadece işlemci çarpanını artırdım onun haricinde de pek hazla bi ayar değişik değil.
     Asus Voltaj Uyarısı

ai suite programı ile beraber başka voltaj yada ısı değerleri ölçen programları (aida 64 vb.) aynı anda açarsanız voltaj uyarısı verir durur.

• Bende de asus p9x79 pro var ve vcore un 0 a dustugunu soyluyor ara sira.ai suite 2 kullaniyorum bu programin 3.versiyonu vs var mi herhalde yanlis bilgi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.