Şimdi Ara

ASUS WL-600g (Kablosuz AP/Modem/Print Server/FTP Server/Switch) inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
39.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de de aynı problem var. modem bir kenarda duruyordu. eski firmware ile denemeden , firmware update yaparak diğer modemin yerine kullanmak istedim. ama yesil ısık yanıp yanıp sonuyor. telefon hattında problem olmadıgı kesin. cunki diger modem calısıyor. sabit ip kullanıyorum. onu da denildigi gibi menuye girdim, duzelen birsey yok. eski firmware yukledim yine duzelen birsey yok. ama aklıma soyle birsey geliyor. ben 1 hafta once 8 mit kampanyasına katıldım. eski modemimde dekopmalar baslamıstı. acaba bu modem firmware i veya donanımı ttnetin 8 mbit frekansına uygun degil mi? aklıma baska birsey gelmiyor artık
  • Bilginiz için: Bu modem yeniden TR piyasasında. Bu seferkiler Indeks BS ithalatı. Hem Electroworld, hem de Mediamarkt'larda bulunuyor ve peşin fiyatı (KDV dahil) 119 TL. Zamanında iyi para vermiştik de!...
  • Herkese merhaba, ben dün akşam bu cihazı media marktan aldım. ancak bir türlü kuramadım. sürekli adsl ışığı yanıp sönüyor. ip ışığı hiç yanmadı. hatta sorun yok. çünkü onixion modem aynı hatta çalışıyor. ttnet modem bozuk yada yükleyememişsiniz diyor. bu cihazı nasıl kurarım. acil yardımlarınızı rica ederim. ttnet ayarları farklımı bu konu da da yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • modeme tanımlamaları farklı bir cihaz ile yaparsan belki sorunun hallolur,

bazı ağ kartları veya tarayıcılar ile yükleme yapamıyorsun, ama kullanmada sorun yok.
  • ok. deniycem. baya uğraştım. reset attım-sitesinden yeni firmware i yükledim. ama nafile--adsl ışığı sürekli olarak yanıp sonüyor ve kırmızı oluyor sonrada tekrar yanıp sönüyor....
  • dizüstü ile denedim yine olmadı. bugün dizüstünü ve modemi işyerine getirdim. servis ile birlikte kurmayı deniycem. bakalım hayırlısı
  • aynı sorun bendede var arkadaşlar.bi türlü dream ile bilgisayarı modemle çalıştırmaı başramadım..ayarları falan braz kurcalıyorum durduk ere açılıyo modemi kapatıp tekrar açıyorum ama bu sefer hiç bişe yok.ışıkar yeşil yanıyo ama nete giremiyorum..
  • asus ta bir problem var....

asus teknik servis ve türk telekom ile birlikte bu cihazı kurmaya çalıştım. sonuç hayal kırıklığı, cihazı iade ettim ve aynı mağazada satılan airties Wav-180 diye bir cihaz aldım iyiki almışım. cihaz canavar gibi. dream de de performans mükemmel.... yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtina34

asus ta bir problem var....

asus teknik servis ve türk telekom ile birlikte bu cihazı kurmaya çalıştım. sonuç hayal kırıklığı, cihazı iade ettim ve aynı mağazada satılan airties Wav-180 diye bir cihaz aldım iyiki almışım. cihaz canavar gibi. dream de de performans mükemmel.... yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. syg.

dostum dream bağlarken port falan açtınmı yoksa tek wan bağlantısıyla hem dream hem bilgisayarmı kullanıyosun.ben 1 haftadır uğraşıyorum bi türlü dreami adam gibi kullanamadım çıldırmak üzereyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: mentese44

acil yardım arkadaşlar.. çok acil çünkü işin içinden çıkamıyorumm.. şöylekihttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd70936 buradan bu ürünü aldım. kargo geldi açtım amerikan prizlere göre yapmışlar onu hallettim Türkçe pdf sinide saka_saka nın sağolsun verdiği linkten aldım. kurdum yalnız internete bağlatamadım..
    1.Ez setuptan ve 192.168.1.1 den ayarlarını yaptım.
    2.kablosuza şifre falan koydum modem yeniden başladı. dizüstüm ve psp em kablosuzu rahatlıkla gördü.
    3.ama adsl ve ip yeşil yandıgı halde internet yok.. eski robotichsi takıyorum var.. asusu takıyorum yok.
    sıyırmak üğzereyim. ayrıca frimware eklentisini indirdim ama uzantısı yok bu xp içinmi anlmadım. resmi sitede driver bölümündede driver yok. ez setupta habire yüklüyorum olmuyor.. yaklaşık 5 kez default edip baştan yaptım.. nerde hata yapıyorum arkadaşlar bi yardım edermisiniz.. şimdiden teşkkürler..
    Not : acil yazdım çünkü burası van ve kargo geç geliyor benimde bunu halletmem lazım iade süresi dolmadan.. saygılar..

vpi ve vci ayarlarını doğru yaptığından eminmisin ? gerçi onları yanlış yapmış olsan kablosuz giremez peki lan ışığı yanıyormu yani 1 yada 2 neyse işte onlar yanıyormu ?

ARKADASLAR AYNI SORUN SU AN BENDEDE WAR WİRELESS LA BAGLANABLIORM AMA KABLOLU ILE BAGLANAMIORM MASAUSTUNDEN :s NOLR YARDM EDIN KAFAYI YICEM!.........

• dream izlerken bi süre sorun yok,dreami kapatıyorum modem açık,sabah kalkıp dream tekrar açtığımda (modem kapanmıyor yalnız) şifreleri çözmüyo..bunun sebebini bilen varmı.ben her dreami kapatıp açtığımda modemidemi kapatıp açıcam anlamadımki...
  • arkadaşlar, asus un bu serisi Türkiye şartlarına uygun değil(türk telekom alt yapısına) varsa imkanınız iade edin. yok ise ucuz yollu bir airties ya da robotics modem alın. keyfinize bakın. iki adet aldım. biri arızıla çıktı düşüncesi ile ancak ne wifi-ne de ethernet bağlantılı internete giremedim. her türlü ayarı yaptım. asus teknik servis ile yaptım olmadı. ttnet ile yaptım olmadı. yeter diyip iade ettim. yerine wav-180 airties aldım. süper oldu... tak diye gördü dsl-ayar ile hemen nette. dream+iki masaüstü ve 2 dizüstü oldukça iyi çalışmakta..... sağol airties......
  • bu arada asus teknik serviste bu konuda yardımcı olan arkadaş modemin parti parti geldiğini ve bir parti de sorun olabileceğini, aldığınız satıcının bizim ile irtibata geçmesini söylemişti. sağolsun media markta ki arkadaşlar durumu değerlendirdi modemi iade aldı ancak asus ile irtibata geçti mi bilmiyorum. Kısacası bozuk bir seriye rastlamış olabiliriz.... saygılar...
  • Bende sipariş verdim, yarın ulaşır, deneyip bildiririm burada. Evde WL-520GU kullanıyoruz şuan Kablosuz router olarak. Başta çok sorun çıkartmıştı, 3.0.0.8 firme geçince hiçbir sıkıntısı kalmadı, yazıcı sunucusu, sayfası ve özellikleri, air ve lan dahil hiç bir problem kalmadı elektrik kesintisi olmazsa aylarca bağlı kalıyor hiç teklemeden.Bir dizüstü, iki masaüstü bilgisayar ve bir yazıcı sürekli bağlı. Wl-600G sahipleride mutlaka son firme geçmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

Bende sipariş verdim, yarın ulaşır, deneyip bildiririm burada. Evde WL-520GU kullanıyoruz şuan Kablosuz router olarak. Başta çok sorun çıkartmıştı, 3.0.0.8 firme geçince hiçbir sıkıntısı kalmadı, yazıcı sunucusu, sayfası ve özellikleri, air ve lan dahil hiç bir problem kalmadı elektrik kesintisi olmazsa aylarca bağlı kalıyor hiç teklemeden.Bir dizüstü, iki masaüstü bilgisayar ve bir yazıcı sürekli bağlı. Wl-600G sahipleride mutlaka son firme geçmeli.

işte sorun son firewire ye gecste butun ısıklarm yanıyo pc de de yazıyo baglandızı dıe ama hc bı yere gremıorm :S:S:S:S:S ve uptade de yapamıorm dedgm gbı o dosyayı bı turlu bulamadm sıtesınden buldm ındırdım ama bı ıslem yapıp .img dosyasına cevrmek lazm galıba cnku .trx dosyası ınıyo asus.cıom dan ve nasıl update yapıcam bılmıorm yardm edn...... ASUS WL-AM604G

• Baktım benim Asus router'in firmware uzantısıda *.trx. Sorunsuz bir şekilde güncelleme yapabiliyorum.
    Güncelleme işlemini Modemin kendi sayfasından yapmalısın (192.168.1.1'den)
    *.Img ye çevirmene hiç gerek yok.

Bak yeni sayfadan örnek vereyim belki yardımı dokunur. Eski yazılımda nerden yapıldığını hatırlamıyorum.

ASUS WL-600g (Kablosuz AP/Modem/Print Server/FTP Server/Switch)  inceleme

• ilgilendgnz ıcın cok tesekkurler emege saygı....

bende aynı ıslemlerı yaptm modemı takp ama sorun cıkıyo ıste bknz.

farke ettıysen .img dosyasnı bulup yukleyn dıo .trx yok :S

ve burdada dosya yanls dıo :S anlams dıılm napcam blmıorm....

• Ie 8.0 güncellenmesinden sonra update yapılamıyor başka bir browser kullanmayı deneyin ya da başka bir makine ile yükleyin.

Firmware Version 1.0.3.5A yapılan düzeltmeler arasında IE 8.0 kullanılarak update yapılamaması var.

ASUS WL-600g firmware for all countries apart from German, Czech, Slovakia and Hungary
    Warning: It's for Annex A standard. If your firmware version ends with "B",
    do not download this version and select corresponding version (ends with "B") on the same page.
    Fix bug:WAN setting will disappear after clicking save and reboot button.
    Fix bug:User can't upgrade firmware used Internet Explorer 8.0 browser.
    Fix bug:WEP key can't accept 5 or13 ASCII characters for WEP encryption.
  • @yeskici, dostum şimdi anladım senin sorununu
    Internet Explorer 7 ile yap aynı şeyi,

Flock1,Flock2, Flock2,5 ve Firefox ile (mozilla grubu tarayıcılar) yapılamıyor firmware upgrade.
    Kesinlikle IE7 kullan.
    Umarım olur bu sefer

Düzenleme: Arkadaşta IE8 ile yapılamadığını vurgulamış. Geriye kaldı IE7, Senin karşılaştığın hata ile bende Flock 2.5 ta karşılaştım. IE ile yaparsan oluyor, ve doğrudan *.trx uzantılı dosyayı seçiyorsun, img ye çevirmene gerek yok, bugün denendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 9 Eylül 2009; 0:38:31 >
  • Bu arada WL-600G geldi

Kolayca 3.0.0.8A firme geçildi.
    Kolayca DSL ayarları yapıldı.
    İnternete bağlanıldı, sorun yok. Eski SmartNet modeme göre çok hızlı açılıyor siteler.
    WL-520Gu ile AccesPoint olarak bridge kuruldu. Bu işlem biraz uğraştırdı ama oldu sonunda.
    USB bellek takıldı, bilgisayarların açık olmasına ihtiyaç duyulmadan yerel ağdan dosya paylaşımı yapıldı .

Şuan için hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 8 Eylül 2009; 22:44:43 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.