Şimdi Ara

ASUS WL-600g (Kablosuz AP/Modem/Print Server/FTP Server/Switch) inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
39.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslına bakarsan uzun uzun yazmak biaz zor geldi:)
    Burda bir arkadaşımız açıklamış..
    http://forum.donanimhaber.com/m_16817362/tm.htm
  • FTP Server ile ilgili Asus modemle sorun yaşıyorum. Bir el atacak arkadaş yokmu dostlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_38210234/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38216023
  • Ben Çok memnunum fakat ev değiştirince diğer katlara tp-link tlwr741nd kablosuz router aldım.WL-600G Hybrid olarak girdim,mac adresleri web şifreleme sistemi ile bağladım.cihazları tek tek kullandığımda herhangi bir sıkıntı yok.Fakat aynı anda iki router Wl-600g ile çalışmıyor.İki adet router kablosuz destek vermiyor şeklinde düşündüm.birine kablo ile gittim diğerine kablosuz wds yaptım.sonuç yine aynı sadece 1 tanesi internete çıkıyor.Belli bir sırası yok o sırada ilk hangisi girerse o.elektiriği kestim aynı anda elektirik verdim ikisi birden girmedi.İP leri farklı dhcp leri kapalı.modemden İP alıyorlar.Bir türlü 2 router aynı anda çalışmadı.

Son olarak ikisinede kablo ile gittim sonuç aynı.Anti parantez internete girmeyen router yinede wl-600G menüsüne erişebiliyor.Yani wl-600 bunu bir yerde frenliyor çok uğraştım çözemedim

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu;

elimde segate 500 gb harici hdd var. asus wl-600g modemin ftp'sinden yararlanmak istiyorum. Modeme hdd'yi taktım ve ayarlamaları yaptım. Tek sorunum ıp adresim statik olmadığı için dışarıdan herhangi bir yerden ftp ye ulaşamıyorum. dyndns'den host aldım ve modemin içinde gerekli olan yere şifremi ve aldığım host adresini yazdım ama bir türlü dışarıdan bir yerlerden ftp ye ulaşamıyorum hata alıyorum ne yapmam gerekiyor?

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • ya benim odamda modem, salona geçiyorum gram net çekmiyor.. karşıdaki apartmandakiler görüyor ben evimin içinde göremiyorum.. mantıklı birşey mi bu ya ?
  • bu asus wl-600g wireless router dimi yani kablolu modeme bağlayıp kablosuz internet elde edebilirim?
  • Kablonet gibi bir hatta sadece 2 tane ip atayan bir sistemde ben Asus Wl-600g'yi kullanarak sadece bir adet kablosuz cihazı bağlayabiliyorum ikinci bir cihaz ip alamıyor. Ben dolayısıyla yeniden bir router alarak sorunumu çözdüm. Ama kullanılabiliyorsa eğer ben de öğrenmek isterim.
  • Kaç gündür modem kendini resetliyordu. Sadece güç ışığı yanıyor diğer ışıklar sönüyor tekrar ip alıyordu. Bugün çoğaldı ve sonunda modem bozuldu. Açınca ethernet ışıklarının hepsi yanıp yanıp sönüyor modem açılmıyor.
  • benim modemde yaklaşık 1.5 sene önce olmuştu öyle 7/24 dosya indirmeye gelmiyor
  • modemin ışıklarının o şekilde yanıp yanıp sönmesi adaptörle de ilgi olabiliyor. aynı voltta ve amper bir başka adaptörle denemeni tavsiye ederim.
  • bütün sayfaları okudum çok güzel bilgiler var fakat benim sorunum şu asus wl-500g deluxe wireless router var benden. ara yüzüne giriyorum. wireless ile ilgili bütün secenekleri denedim neredeyse ama wireless bir türlü aktif hale getiremedim. ıss wireles ad verdim şifre verdim. olmadı. fabrika ayarlarına getirdim yeniden denedim ama gene olmadı. asus wl-500g deluxe wireless router çalıştırınca bütün ışınları yanıyor. sönüyor sadece power ışıığı yanık kalıyor. aır ışığı başlanğınçta ya da sonradan hiç yanmıyor. bana yardımcı alana çok minnettar kalırım. baya bir site gezdim. acaba router mı arızalı anlayamadım.
  • Arkadaşlar bu ürünü hala kullanan var mı acaba??
  • ugur@ kullanıcısına yanıt
    bende var ama kaldırdım dolapta duruyor.
    Superonline fiber'e geçtim.

Asus RT-AC68U ile devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

bende var ama kaldırdım dolapta duruyor.
    Superonline fiber'e geçtim.

Asus RT-AC68U ile devam ediyorum.

E Tabiki en iyisini yapmışsın )))

beu ADSL2+ port ile uyumuz herhalde hattı görmüyor. bende access point olarak kullanıyorum.

sen sadece modem olarak mı kullanıyordun ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.