Şimdi Ara

ASUS WL-600g (Kablosuz AP/Modem/Print Server/FTP Server/Switch) inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
39.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç sorun değil Benimde aklımdan hep Asus geçer ama rakipler de gerçekten çok sağlam özellikle USRobotics çok sağlam bir rakip.İhtiyacın olan özellikleri düşün ona göre karar ver.Kullanmayacağın özelliklere para verme.
  • ben ftp yi falan çok kullanmıyacam aslında, sırf harici anteni var diye alıyorum, ne dersin, rt 205-211 de falan anten değişebiliyor mu? bana onlarınki değişmez gibi geldi ama emin değilim..., ileride anteni değiştiririm diye bunu alacaktım, ama airties kadar sağlam, kesintisiz, ve uzun ömürlü olmayacaksa 205 e yönebilirim, ama şu an 205 ile bu aynı 110 civarında, ve sonuçta yeni teknolojinin modemi, rt 205 falan 3 senelik modemler, bi de bu yüzden asusa yakınım gibi........... sen olsan ftp falan kullanmasan airtiesi mi alırsın yoksa, asus ta iyi marka sorun çıkmaz diyip asus mu alırsın?
  • Ben derim ki Asus Airtiesa kötü demiyorum kesinlikle taş gibi modem ama ben yinde Asus derim.
  • acil yardım arkadaşlar.. çok acil çünkü işin içinden çıkamıyorumm.. şöylekihttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd70936 buradan bu ürünü aldım. kargo geldi açtım amerikan prizlere göre yapmışlar onu hallettim Türkçe pdf sinide saka_saka nın sağolsun verdiği linkten aldım. kurdum yalnız internete bağlatamadım..
    1.Ez setuptan ve 192.168.1.1 den ayarlarını yaptım.
    2.kablosuza şifre falan koydum modem yeniden başladı. dizüstüm ve psp em kablosuzu rahatlıkla gördü.
    3.ama adsl ve ip yeşil yandıgı halde internet yok.. eski robotichsi takıyorum var.. asusu takıyorum yok.
    sıyırmak üğzereyim. ayrıca frimware eklentisini indirdim ama uzantısı yok bu xp içinmi anlmadım. resmi sitede driver bölümündede driver yok. ez setupta habire yüklüyorum olmuyor.. yaklaşık 5 kez default edip baştan yaptım.. nerde hata yapıyorum arkadaşlar bi yardım edermisiniz.. şimdiden teşkkürler..
    Not : acil yazdım çünkü burası van ve kargo geç geliyor benimde bunu halletmem lazım iade süresi dolmadan.. saygılar..

• Az önce dizüstü sipariş verdim ama yanında bir adet de kablosuz ADSL modem almak lazım, ona bakınıyorum şimdi.
    Bu model FTP değil de yazıcı bağlanabilmesi nedeniyle ilgimi çekti.
    Evde 3 bilgisayar çıktk, bir inkjet bir de lazer yazıcımız var ve ev ahalisi bunun paylaştırılmış olmasını isteyip duruyor.
    HP Deskjet 3650 sanırım sorun çıkarmaz ama Samsung ML-1610 (1510 da olur) ile deneyen oldu mu acaba?

ekleme: desteklenen yazıcıların listesi:
    http://www.asus.com/products1.aspx?l1=12&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protol-x -- 3 Kasım 2007; 8:44:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mentese44

acil yardım arkadaşlar.. çok acil çünkü işin içinden çıkamıyorumm.. şöylekihttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd70936 buradan bu ürünü aldım. kargo geldi açtım amerikan prizlere göre yapmışlar onu hallettim Türkçe pdf sinide saka_saka nın sağolsun verdiği linkten aldım. kurdum yalnız internete bağlatamadım..
    1.Ez setuptan ve 192.168.1.1 den ayarlarını yaptım.
    2.kablosuza şifre falan koydum modem yeniden başladı. dizüstüm ve psp em kablosuzu rahatlıkla gördü.
    3.ama adsl ve ip yeşil yandıgı halde internet yok.. eski robotichsi takıyorum var.. asusu takıyorum yok.
    sıyırmak üğzereyim. ayrıca frimware eklentisini indirdim ama uzantısı yok bu xp içinmi anlmadım. resmi sitede driver bölümündede driver yok. ez setupta habire yüklüyorum olmuyor.. yaklaşık 5 kez default edip baştan yaptım.. nerde hata yapıyorum arkadaşlar bi yardım edermisiniz.. şimdiden teşkkürler..
    Not : acil yazdım çünkü burası van ve kargo geç geliyor benimde bunu halletmem lazım iade süresi dolmadan.. saygılar..

vpi ve vci ayarlarını doğru yaptığından eminmisin ? gerçi onları yanlış yapmış olsan kablosuz giremez peki lan ışığı yanıyormu yani 1 yada 2 neyse işte onlar yanıyormu ?

• Mercah ilgin için teşekkür ederm dostum.. İngilizce çeviri uzun sürdü. modemi resetleyip yeniden ayarladım oldu. ANlamıyorum dostum ya koskoca firma ülkemizde ürün satıyor bi priz çevircisi ile koymuyor. Ürünün Türkçe ile ilgili sadece fiyat etiketi var. yuh ya. neyse cevap için tekrar teşekkür ederim. şimdilik soun yok. Laptop masaüstü ve psp canavar gibi bağlanıyorlar.
  • Ohh ya sevindim bak hakkaten ne büyük derttir o bilirim çünkü geçmiş olsun.dediklerin doğru aslında fiş olayı falan ama ürün direk avrupaya gönderildiği gibi elimize ulaşıyor yani açılmıyor o yüzden öyle.bi bakıma iyi bi bakıma kötü.Mesela ben acaba bizim sistemde adaptasyon sorunu olurmu diye korkmuştum ama korkum yersizmiş sonuçt adsl her yerde dsl sorun olmaz.Bu arada nasıl modem taş ama değilmi ısınma falan yok ben çok sevdim valla
  • Ürünü cuma geldi ama evde yoktum, cumartesi aldığım adaptörün de Amerikan çevirici olduğunu gördüm, h.sonu birşey yapamadım. Dün babam ingiliz çevirici almış daptör için ama 5 YTL'sini almışlar ki sanırım kazıklamışlar, hem de bariz kullanılmış alet. Memlekette şerefsiz çok ne yazık ki. Çizgi elektroniğin pakete müdahale edip içine çeviri koyması gerekir bence.

Neyse dün gece 3 saat debelendim ama modemi kurmayı başaramadım. "PPP down" diyor, testi tamamlayamıyor. Ez-setup kurulumu gerçekleştiremedi, quick setup yaptım yemedi, manual setup yaptım gene olmadı. ADSL hattında sorun yok çünkü CNET'imi bağlıyorum ADSL aktif, Asus'u tekrar tekrar CNET'teki ayarlarla kuruyorum olmuyor. Şifreye ayda yılda bir ihtiyaç olduğundan unutmuş olablir miyim acaba, "PPP down" dan ne gibi bir mesaj çıkarabiliriz ki?

- ADSL ışığı yeşil
    - IP ışığı yanıp sönen yeşil

ekleme:
    az önce türk telekom'u aradım, şifreyi yanlış hatırlıyormuşuz ondan sanırım, akşama umarım tek hamlede bağlantıyı gerçekleştireceğim :)

ekleme:
    modemde sorun yaşarsanız resetleyip sıfırdan kurulum deneyin. 54Mbps ile evin en uç noktasından da hem dizüstü hem de usb edimax kablosuz bağdaştırıcı da "very good" sinyal alımı ile bağlanabilmekte. Henüz güvenlik eklemedim, onu da ayarlayınca tam olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protol-x -- 14 Kasım 2007; 0:01:44 >

• Alet süper ötesi bir alet arkadaşım kullandıkça tadına varacaksın merak etme
  • modem , a.point , print server , bridge , ftp server ....herşeyi yapıyormuş, bide bulaşık yıkasaymış
  • Modem Samsung ML1610'u sorunsuz görmekte bilginize ;)
  • bu modemi hp 1018 ile deneyen oldu mu?? Uyumlu yazıcılar arasında 1018 i göremedim ama listede görünmeyen diğer bazı yazıcılar sorunsuz çaılşmış. 1018 de çalışır mı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: protol-x

Modem Samsung ML1610'u sorunsuz görmekte bilginize ;)

Aynı anda 2 printer da bağlanabiliyormu acaba
  • merhaba
    bişey sorcam. Asus WL-600G gerçekten pc kapalı olsa bile dosya indiriyormu ?
  • Yok arkadaşım hurafe bunlar

Bilgisayar kapalıyken indirme diye bir olay yok sadece,
    indirdiklerini ftp sunucusundan dünyanın neresinde olursan ol, erişme imkanı sağlıyor,

Ayrıca hemen bende sorumu tekrarlıyayım,

Ben modeme wd mybook'u bağladım, evde 2 bilgisayar olduğu için lan driver olarak kullanmak istiyorum.

ancak iletişim hızı çok düşük saniyede 1 mb civarı aktarma yapıyor, bu modemi kullanıpta deneyen arkadaşlar varmı ? onlardada böyle bir problem varmı ?
  • acaba bu modeme usb den kamera bağlayıp kayıt yapmasıda sağlanabilir mi?
    yada ağ üzerinde all in one printerların scanner özelliği yada fotokopi çzelliği falan kullanılabilirmi scanner server yani
  • bu modemi alacam kardeşim dayanamıyom ya kadıköye gidip çarşıda bi fiyatına bakmak istiyom ama o kadarda dayanamıcam galiba hepsi buradada 99 dolar + kdv ye 139 ytl ve 2,5 ytl kargo ile satılıyo yanında da usb adaptörünü veriyo, usb adaptörün fiyatı 32.49 ytl onu çıkarınca 107 falan kalıyo o fiyata hiç biyerde bulamadım nette ama 114 ytl ye shobbo da var kargosuz gönderiyo yılbaşına kadar herşeyi, ne yapayım dersiniz nereden alayım bu aleti usb adaptörde yani olsa iyi olur satarım baktım bi işime yaramıyo
  • internetten direk hdd ye indiriyo olsa bilgisayar açık olmadan ne güzel olur ha, ttnetin 3 ay bedava modemsiz kampanyasına üye oldum, 3 aylık sürede istediğim hızı kullanabileceğim söylendi bende 4096 hızlı sınırsız seçtim ücretsiz diye 3 ay sonrada paketi değiştirebiliyomuşum bi düşünsenize sabahlara kadar 3 ay boyunca sınırsız son sürat indirme 3 ayda neti indiririm beya
  • Ben Bu gün aldım.çok güzel.bir sorum olcak ıp ışığı yeşil-hızlı yanp sönüyor sizce normal mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.