başlıkta da belirttiğim gibi, Asus markada bir dizüstü bilgisayara sahibim. Bilgisayarıma Mavericks 10.9 (Niresh - Hackintosh) sistemini kurdum ve sistem güncellemesiyle 10.9.5'e yükselttim. Bütün donanımlar kısmen çalışıyor. Ancak ''Asus GeForce GT 610M'' ekran kartı ve ''Wi-Fi'' donanımları çalışmıyor. Ekran kartı çok önemli olmasa da Wi-Fi benim için çok önemli. Şu anda harici Wi-Fi USB Stick ile bağlanıyorım, fakat bağlantıda zaman zaman kopmalar da meydana geliyor. Dolayısıyla da dahili Wi-Fi'ı kullanmak istiyorum. Bilgisayarımın teknik özelliklerini aşağıda belirtmiş bulunmaktayım.
CPU: Intel® Core™ i7 2670QM işlemci RAM: DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 + 2 GB SDRAM GPU: Intel HD Graphics 3000 384 MB VRAM + NVIDIA® GeForce® 610M 2GB DDR3 VRAM HDD: TOSHIBA MK7559GSXP Media 750 GB (300 GB'lık bölümü Mac OS X 10.9.5)
Aşağıda da ekran alıntılarını eklemiş bulunmaktayım.
Bu konuda sizlerden en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum.
Hackintoshda dahili ve harici kart birlikte çalışmaz sadece birisini kullanabilirsiniz. WiFi için kartın modelini öğrenmeniz gerek.Dcpi manager programıyla device id ve modeline bakın mac üzerinden.
Cevap için teşekkür ederim. Akşam eve gidince bakmaya çalışacağım.