Bildirim
ASUS X541 UV FAN SESİ Mİ VANTİLATÖR MÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rahatsız ediyor mu? -
hemde cok yani sesli bir fan önceki notebookum böyle degildiquote:
Orijinalden alıntı: waswa91
Rahatsız ediyor mu? -
X54 ün farklı bir modelini kullanıyorum. Bu modellerde işlemci bakımı ve fan değişimi adeta bir eziyet. Fan ızgaraları cihazın arka kısmında olduğundan eski modellerdeki gibi alttan değiştirmek mümkün değil. Ben ilk olarak temizledim ama sorun gitmeyince n11 den 45+kargo masrafıyla değiştirmek durumunda kaldım. -
peki işe yaradı mı fan sesi sessizleşti mi bir nebze olsunquote:
Orijinalden alıntı: someone74
X54 ün farklı bir modelini kullanıyorum. Bu modellerde işlemci bakımı ve fan değişimi adeta bir eziyet. Fan ızgaraları cihazın arka kısmında olduğundan eski modellerdeki gibi alttan değiştirmek mümkün değil. Ben ilk olarak temizledim ama sorun gitmeyince n11 den 45+kargo masrafıyla değiştirmek durumunda kaldım. -
Birebir orjinal fan olmadığı için ilk fan gibi olmuyor ama ses %70 azaldı. 100 küsür vermekte pek mantıklı olmadığından başka bir alternatif yok gibi.quote:
Orijinalden alıntı: emre_etg
peki işe yaradı mı fan sesi sessizleşti mi bir nebze olsun
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X