Bildirim
Asus X552W notebook aldım bir sorum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu normla kullanım için oyun için makine değil dahili ekran kartı var bu oyun sistem gereksinimleri düşük bir oyun ama bu makinde de radeon hd8210 dahili gpu kullanıyor çok düşük bir kart işlemcisi de o kadar yüksek değil buna ekstradan hdd hantallığı da katıldığında çok ağır bir makine haline gelir.Siz kasma sıkıntısını işletim sisteminde aramayın.Bu oyun makinesi değil bunu söylüyorum. -
Peki sagolun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun makinesi değil evet ama San Andreas da öyle aham şaham sistem isteyen bir cihaz değil Gta 4 veya 5 gibi değil ki. San andreas oynarsınız kartta yeterli gelir. İntel Graphics Media Accelerator HD ile çok rahat oynadığım cihaz var elimde. O da onboard ekran kartlı yani yükleyip oynayabilirsin ama tabi işte anca o kadarlık oyunlar 64 mb ekran kartı isteyen oyunlar vs. sistemi yormayacak fazla. -
San andreas açması lazım eski oyun olmadı vice city yuklersiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
San andreasi yukledim dusuk grafiklerde sikinti cikarmiyor. Vice city de hic sikinti cikarmiyor :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X