Şimdi Ara

Atatürk, Elon Musk, Arda Ayten, filozof atakan vb. Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu insanlar toplumun bildiği en çok kitap okuyan bilgili insanlar
    Yılda 135,100,2500,250 gibi yüksek sayılarda kitap okuyan insanlar.
    Nasıl oluyorda bu kadar fazla kitap okuyorlar?
    Ben nasıl bu kadar fazla kitap okurum?
    Hızlı okuma teknikleri ile okumuyorlar bu insanlarda farklı olan ne?
    Kısa sürede Çok kitap nasıl okunur?
    Çok kitap okumanın avantajı ne?
    Forumda çok kitap okuyan var mı?
    Normal okuma hızı ve kitabı anlama hızımız nasıl artar?
    Teknik bilmeden çok sayıda nasıl kitap okunur?
    Diksiyon gelişimi için faydası olur mu?

Kısaca sorum;
    Nasıl yapıyorlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeş senin şu verdiğin örnekler anlamıyorum. Bir konun Sherlock gibi hayali karakteri örnek veriyorsun. Bu konun da bilgili olarak filozof atakani örnek veriyorsun. Bu ne saçma örnekler. Celal Şengör desen daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk gece gündüz okuyordu işkolik ve bilim idealisti olduğu söylenen Elon Musk da muhtemelen öyle. Bu zekanın yanında aslında bir alışkanlık da. Birikim lazım, bir amaca, ideale inanç duymak lazım. Umuyorum ki yardımcı olabilmişimdir.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Sence amaç ne olmalı? mutlu olmakmı başarılı olmakmı?
  • Zor soru yarın cevap vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Zor soru yarın cevap vereyim.
    555 uğruna bu seferlik kabul ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91

Bu soru bence kişiye göre değişir. İngilizce öğrenmeye çalışırken, öğretmen iyi bir nedeniniz olması gerekiyor diyordu ve kendi nedeni oyunları ve dizileri anlamak yabancılarla iletişim kurmak olduğunu söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

555 uğruna bu seferlik kabul ediyorum

Alıntıları Göster
    555 nedir?

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Mesaj sayın 555 olmuştu onu şey etmek istemiştim
  • quote:

Başarının türleri var: maddi ve ruhani. Başarı üstesinden gelmek anlamında ruhani başarılar temel mutluluk kaynağı ama bir yandan rehavet kaynağı, insanı yavaşlatan veya yeni başarı kazanımlarını engelleyen bir etkisi olabiliyor maddi başarı ise bambaşka bir şey, daha uzun, zorlu, genellikle çoğu zamanlarda mutluluğu azaltan bir süreç ancak ulaşıldı mı mutluluk veriyor, maddi başarıların en büyük engellerinden birisi ruhani başarılar ancak ruhani başarılar maddi çabanın motivatör gücü. Tamamen maddi başarıya dayanan bir yaşam mutluluğu alıp götüreceği için yaşamanın anlamını ve değerini azaltacak ve asketizm (çilecilik) egemen olacaktır tamamen ruhani başarı insanı maddi başarıdan alıkoyacak ve kısıtlayacaktır, kapasitesini (maddi potansiyelini) gerçekleştirmesine engel olacaktır. Ben asketizme kayan bir orta yol öneriyorum, bunu da kısmen Aristoteles'in Golden Ratio'suna (Altın Oranına) benzetiyorum. Benim için esas önemli olan maddi başarılardır. Ruhani başarılar gelip geçici.

• Fazla zaman ayırmak. Her gün 4-5 saat okursan normal kalınlıkta bir kitap bitirirsin. Çokta hızlı okumaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okuma olayı çok abartılan Bi konu. Belli Bi düzeye kadar dil gelişimi için şart ancak bu düzeyin sonunda artık okuma değil yazma yolu ile geliştirilmesi gereken bir devam şekli gerektiriyor.

Ayrıca okunan kitaplardaki hataları da düzeltmek tab etmek gerekir. Salt yazmak değil yazılanı da düzeltmek kitap tab etmenin anlamıdır.

Hocanın yazdığı kitabı talebesi tab eder.

Bi zaman Bi müfessir kitap yazar talebeleri de düzeltmekle meşgul olur. Bi türlü hata halleri bitmez.

En nihayetinde tabı olmayan kitap gurandır en mükemmeli odur bizim kusurlu lisanımız her seferinde hata verir der düzeltmekten vaz geçer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.