Şimdi Ara

Atatürk Üniversitesi AÖF Bilgisayar Programcılığı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene alım var mı dostlar bir süreliğine durdurmuşlardı bu sene ana sayfalarında tekrar gördüm. TYT puanı ile tercih edilirse harç ödenmiyor gibi bir şey okumuştum şu anda üniversite okumaktayım. İkinci üniversite kapsamında mı yazayım yoksa bu seneki TYT puanımı kullanarak mı yazmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hangisinden para almıyorlarsa öyle yaz
  • Hocam ben de gördüm Bilgisayar Programcılığı var fakat öğrenci alımı yapacak mı acaba?
  • up
  • Var hocam kuzenim kaydoldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende kayıt olucam sızde olun

ama 325 yatırıp ılk kaydı olup sınavlara gırmıcem sonra kaydım durucak atılmada yokmus ıkı uc sene sonra sınavlara gırerım adı ustunde ıkıncı unıversıte yanı mıllet 1 ıle ugrasırken bu yedek olacak

hemen sınavlara gırmek sart degıl dursun parada odemeyız pasıfte beklesın

pc programlara gecerlı meslek akraba eskıden bankaya gırdı sef oldu her yerde gecerlı meslek pc basında ıs bulursunuz ıcerıgını bosverın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 20 Eylül 2020; 22:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

bende kayıt olucam sızde olun

ama 325 yatırıp ılk kaydı olup sınavlara gırmıcem sonra kaydım durucak atılmada yokmus ıkı uc sene sonra sınavlara gırerım adı ustunde ıkıncı unıversıte yanı mıllet 1 ıle ugrasırken bu yedek olacak

hemen sınavlara gırmek sart degıl dursun parada odemeyız pasıfte beklesın

pc programlara gecerlı meslek akraba eskıden bankaya gırdı sef oldu her yerde gecerlı meslek pc basında ıs bulursunuz ıcerıgını bosverın
    hocam 2. üni olarak okumak istiyorum da 1. ünim ile bu ünimin sınavları dersleri çakışırsa ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

hocam 2. üni olarak okumak istiyorum da 1. ünim ile bu ünimin sınavları dersleri çakışırsa ne olur?

Alıntıları Göster
    çakısmıyor,zaten amac para toplamak yanı para ıcın okumamıza ızın verıyorlar

cakısmaması ıcın anadolu ıle ata kendı arasında anlasmıs hatta ertelemelerde cakısıyor dıye kavga etmıslerdı yazı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

çakısmıyor,zaten amac para toplamak yanı para ıcın okumamıza ızın verıyorlar

cakısmaması ıcın anadolu ıle ata kendı arasında anlasmıs hatta ertelemelerde cakısıyor dıye kavga etmıslerdı yazı var

Alıntıları Göster
    Hocam anadolu Web tasarım programlama mı daha kolay yoksa ata üni bilgisayar mı ? Ortalama kascam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

Hocam anadolu Web tasarım programlama mı daha kolay yoksa ata üni bilgisayar mı ? Ortalama kascam

Alıntıları Göster
    akraba bılgısayar programcılıgı okudu bankaya gırdı ama o eskıdendı yanı anlamı yıtırmıs olabılır

web tasarım baska bır olay yanı sayfa tasarlarsın ama sımdı pratık sayfalar var kendı yapıyor mıllet

sonuc olarak okula cok takılma hersey zamanla degısıyor,alan dısı iş yaparsın yanı bıtırıp baska ıste calısırsın pc bası iş olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.