Şimdi Ara

Athena Gökhan apolitik olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Athena Gökhan: "Kendimi çok apolitik hissediyorum. Hiçbir şey umurumda değil artık.

Benim kimseye inancım kalmadı. Halktan başka gerçek yoktur."

Athena Gökhan apolitik olmuş
    Athena Gökhan apolitik olmuşx (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1908223064959041680

Ne iktidar ne muhalefet, bu ülkede siyaset kurumu çökmüş. Athena Gökhan en sonunda farkına varmış ki ne iktidar ne muhalefet bunların şu hallerini savunmak çok saçma ve anlamsız.

Bravo Athena GökhanAthena Gökhan apolitik olmuş 

• Athena Gokhana bravo diyen adam
    Sabah aksam iktidar propagandasi yapiyor, niye bu kadar paradoks icindesiniz anlamiyorum. Athena Gokhanda zaten bunlari kavrayacak kapasite yok, adam kac kez X te
    Trollendi, kavrama sorunu olduguna milyonlar sahit oldu. Bu adam bence iktidara destegini aciktan yapamadigi icin tarafsizim diyor, neysen onu soyle.
  • Athena Gokhana bravo diyen adam
    Sabah aksam iktidar propagandasi yapiyor, niye bu kadar paradoks icindesiniz anlamiyorum. Athena Gokhanda zaten bunlari kavrayacak kapasite yok, adam kac kez X te
    Trollendi, kavrama sorunu olduguna milyonlar sahit oldu. Bu adam bence iktidara destegini aciktan yapamadigi icin tarafsizim diyor, neysen onu soyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Nisan 2025; 22:24:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Athena Gökhan apolitik olmuş
  • Kıvırıyor, para var desen zıplayarak gelir.

• Keşke damatı kovdurmadan apolitik olsaydın da dolar 8 katına çıkmasaydı kral.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Athena Gökhan:

"Siyasetin bir oyun olduğunu anladığım günden itibaren en çok apolitik hissetmeye başladım kendimi.

Duruş falan da demiyorum o kadar apolitik hissediyorum ki kendimi HİÇBİRŞEY umurumda değil abi, çünkü taraf olarak bakıldığında her tarafın o kadar fazla açığı o kadar fazla var ki, bir tek halkın durumuna baksak herşeyi göreceğiz.

Siyasetin içinde çok değişik bir lig var çok farklı maçlar oynanıyor ve biz bunun gerçekliğini bilmiyoruz, istemeden de olsa istemediğimiz tarafların değirmenine su taşıyor olabiliyoruz, kimseye inancım kalmadı benim...."

Aslında halkın geneli böyle düşünüyor fakat sırf insanın içinde siyasi tartışma içgüdüsü yüzünden insanlar bir tarafa çekiliyor ama aslında tartışmaya falan hiç gerek yok çünkü siyasetin kendisi kirli zaten, bu ülkede şu mevcut siyasileri savunmak falan da çok anlamsız aslında Gökhan da bunun farkına varmış.

• Siyasetin içinde bir oyun var demiş. Bizler de bu oyunun birer piyonu ve kuklaları oluyoruz.

Kesinlikle katılıyorum, bana son seçimde neden KK aday olduğunu kimse açıklayamaz mesela. İmamoğlu ya da Yavaş olsaydı kesin kazanırlardı ama ısrarla KK aday oldu neden? Bence AKP ve CHP KK'nın adaylığı konusunda bir şekilde anlaştılar neler alındı neler verildi kimse bilmiyor yoksa KK'nın kazanamayacağını herrrkes biliyordu.

Oyun içinde oyun, siyasi gerginlikler yaratılıp taraflar bilerek konsolide ediliyor yoksa şunların hiçbirine kimse oy moy vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela RTE onlarca kez KK'dan tazminat kazandı sözde, bu paraları KK nasıl ödedi mesela?

Nereden ödedi?

KK'nın bu kadar tazminat ödeyecek hali mi var?

Bence KK hiç bir tazminatı ödemedi. Sadece medyada seçmenlerini konsolide etme haberleri bunlar o ona hakaret edecek seçmeni aferin helal olsun diyecek, karşıt seçmen de tazminatı kazanınca aferin RTE diyecek, nasıl oyun? Süper değil mi?

Ayrıca CHP'li vekillerin neredeyse tamamının fezlekesi var, yıllardır bu fezlekeler mecliste duruyor bekliyor, benim bildiğim CHP'li Mahmut Tanal'ın 17 fezlekesi var onlarca yıldır da duruyor hiçkimse bu fezlekelere yıllardır onlarca yıldır ellemiyor dokunmuyor, neden?

Tiyatro çok güzel değil mi? Tek amaçları var iki tarafın da seçmenlerini sürekli konsolide etmek birbirleriyle sürekli kavga ettirmek.

Athena Gökhan da bunu anlamış ki siyasete oyun diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Nisan 2025; 23:41:39 >
  • Adam çocuk çocuğa karıştı ne uğraşacam bunlarla diyordur artık haklıda gelmiş 48-50 yaşına...

KK döneminde neler neler yaptı adam ama hep linçlenen o oldu. Çokta umrunda diyordur artk.

Para derdi yok şan şohret veya iş derdide yok olan düşünsün diyordur. Ve haklıda bence. Bu yaştan sonra ne uğraşacak adam kefil olmıyacağı güvenmediği siyasetçiler ile...

• Başına birşey gelmemesi için korkan her muhalif, tarafsız kaldım demeye başladı. Bu garibim aktayfada, aaa bak bunlar bile chp ye yada muhalif tarafa destek vermiyor artık, hatta utanmasalar akp li oldu diyecekler. Dünyanın her ülkesinde, hele de otokratikleşen her ülkesinde muhalif olmak, cesaret ister, o yürekte herkeste yoktur. Gücün ve güçlünün yanında olmak en kolayıdır..

• Darbe zamanlarında apolitiklik güçlendirmeye çalışılır. 80 darbesi sonrası Kenan Evren 'de bunu yapmıştır mesela bazı öğretmenlerimizin öğrencilerin apolitik olmasına tahammül edemediği oluyordu. Lisede kimse siyasetle ilgilenmiyordu mesela kimse haberleri izlemezdi 90larda hatta gazete okuyanda yoktu sadece spor gazetesi okunurdu o dönem şimdi bilmiyorum ama iktidarın Kenan Evren sonrası 80'ler 90lar gibi bir dönem istediğine eminim

• Siyaset, her tarafı ile çok kirli bir alan. 25 yıl önce mağdur olmaktan, ezilmekten, haksızlığa uğramaktan, yandaş medyadan şikayet ediliyordu. Bugün başka bir kesim benzer durumlardan şikayet etmekte. Yarın iktidar değiştiğinde, belki bir 20 yıl sonra başkaları da onlardan şikayet edecektir. Düzen bu, değişmiyor. Düzülen de değişmiyor aslına bakarsan, sadece nesiller değişiyor. Gücü eline alan, daha da güçlenmek ve gücünü kaybetmemek için her şeyin yapılacağını mübah görmekte. Çünkü günümüz dünyasında güçlü iseniz, paranız var ise, birilerine imkanlar sunabiliyorsanız insanlar etrafınızda toplanıyor. Onun dışında da Vatan Millet Sakarya edebiyatı ile de gönül vermiş insanları kandırıyorlar.

• Herkes apolitik olursa yanlış düzen devam eder. Düzenler ile düzülenler aynı kalır. Belli bir gruba bağlı olmaksızın biraz muhaliflik iyidir. Ben mesela her devrin muhalifiyim. Yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında dururum. Keşke çoğunluk benim gibi olsa. O zaman siyasetçiler bu kadar rahat olamaz. Bizde demokrasi kültürü gelişmedi hala. Biat kültürü hakim. "Sonuna kadar... mezara kadar..." diye slogan atan insanlarla dolu ülke. En sevmediğim anlayıştır "kraldan çok kralcılık".
    Bi halt olmaz bu kafalarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 5 Nisan 2025; 11:11:25 >
  • Bu, Ekrem'i 2.Atatürk diye pazarlamıyormuydu, niye satışa geçmiş acaba:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 5 Nisan 2025; 13:26:58 >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt

Yaz diyecez yazacaksın, sil diyecez sileceksin dediler mi sana hiç?

• Ben, tarkan, athena gökhan :))

• Athena Gökhan apolitik olmuş
    Athena Gökhan apolitik olmuşx (formerly twitter)
    Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) on X
    https://x.com/gokhanozoguz/status/1908489356563910942

Sevgili dostlar

Ülkemizde malum medyanın çarptırmalarına artık Halk olarak alışmış olduğumuza eminim. Lütfen bu aldatmalara ve çarpıtmalara rağbet etmeyiniz.

Bizlerin kimler olduğunu, düşüncelerimizin neler olduğunu neyi arzu ettiğimizi en iyi bilenler sizlersiniz.

Ekrem Bey ve arkadaşlarının

En kısa zamanda 299 öğrencimizle birlikte evlerine dönmesini

Ülkemizdeki Hak Hukuk ve Adaletin yerini bulmasını umut ediyorum.

#HakHukukAdalet

Düz dünyacı ve Özkan yine balon gibi patladı. Athena Gökhan apolitik olmuş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 5 Nisan 2025; 15:19:33 >

• Ülkedeki muhalif kesimin linç kültürüne en büyük örnek işte bu.

Kendisi gibi olmayanları,

Veya kendilerinin ne halt olduğunu fark edip de kendilerini terk edenlere karşı nasıl şiddet baskı şantaj ve tehdit uygulayıp R çektirdiklerinin en büyük örneği işte Athena Gökhan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.