Şimdi Ara

Atheros AR5007EG wireless kartı vista yada Windows 7 de şifreli ağlara bağlanmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Samsung R522 laptopumda ilginç bir sorun yaşıyorum. Üzerindeki wireless kartı Atheros AR5007EG. Yüklü gelen işletim sistemi windows vista. evimde kullandığım modeme bağlntı yaptığımda ağa bağlantı kuramıyorum. ne yaptıysam olmadı vistanın driverlerini yükledim. modemi resetledim fabrika ayarlarına geri getirdim fakat bağlantıyı bir türlü sağlayamadım. kablosuz ağın şifresini kaldırırsam bağlanıyor. XP işletim sistemi kurduğumda şifreli de olsa şifresiz de olsa sorunsuz kullanabiliyorum. fakat işletim sistemini değiştirince WPA-PSK olan şifreli ağıma ulaşamıyorum. Şu anda windows 7 işletim sistemi yüklü aynı problem onda da devam ediyor. Ama windows 7 de beklediğim zaman bazen kendi kendine bağlantı kuruyor. ve bağlanıyorum. Şifrelemeyi doğruluyor orası kesin ama sonrası yok takılıp kalıyor sistem.

Yani özetle.

XP professional de hiç sorun yaşamıyorum.
    Vista veya windows 7 de ağda şifre varsa bağlanamıyorum yoksa bağlanabiliyorum.

Daha önce böyle bir problem yaşamış olan varmı acaba yada bu sorunu nasıl çözerim. XP pro kullanayım diyorum ama elimde lisanslı windows 7 var ayrıca laptopta 4Gb ram var Xp olunca 3Gb görüyor o yüzden kurmak istemiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar sorunu çözecek bir teklif yok mu?
  • aynı sorun bende de vardı modemden wpa2-psk yaptım sorun düzeldi artık bağlanıyor
  • Birde tüm güvenlik duvarlarını ve virüs tarama prog. kapatıp deneyin.
    eğer sorun kalkıyorsa ayarlarınız denetleyin.
  • WEP olarak edğiştir şifrelemeyi. düzelecektir. aynı kartta sorunu bende yaşadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.