Şimdi Ara

athlon X2 6000 ile hd 6850 darboğaz yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halen daha athlon X2 6000+ kullanıyorum işlemci olarak.Aslında işlemciden memnunum, Skyrim i falan fulle yakın ayarlarda(1280*1024 çözünürlük, 4* AA, 2* AF, Texture Quality High, Radial Blur High, Shadow Detail Medium, Decal Quantity High, FXAA ve Water ile ilgili herşey açık, Wiev Distance ayarları sonda, Distant Object Detail Medium) çok rahat hiç takılmadan oynuyorum. Aynı şekilde Deus Ex: Human Revolution'ı da rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Ama tabi yeni nesil ekran kartlarının ve DirectX10'un getirdiği teknolojik yenilikleri oyunda göremiyorum normal olarak.
    Şu anda HD 3870 kullanıyorum, HD 6850 ile değiştirsem darboğaz denilen şeyi yapar mı? Bir de darboğaz yaparsa nasıl bir şey bu darboğaz açıklayabilir misiniz?
    Şimdiden herkese teşekkürler.

• DX11 meselesini bir kenara bırakın da, önemli olan kullandığınız çözünürlükte yükün işlemciye daha çok binmesidir, özellikle çoklu çekirdek destekli oyunlarda sorun yaşarsınız.
  • darboğazın kralı desem
  • Yani darboğaz yapar da ne oluyor daboğaz olunca tam olarak?
  • Yapar. leonun dediği gibi düşük çözünürlüklü monitörde dahada hissedilir.
    Sonuç olarak maalesef o işlemciyle ,6850 yi kullanmayın.
    Darboğaz olayı kabaca tariflersek işlemcinin ekran kartına yetmemesi,ekran kartını frenlemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 5 Aralık 2011; 0:45:50 >
  • cevaplar için teşekkürler
  • o işlemciyle bugün satılan bütün ekran kartları rahatlıkla kullanılabilir.
    ama bazı arkadaşların yazdığı gibi çok çekirdekten faydalanan oyunlardan tam performans alamayabilirsiniz.
    crysis gibi 2 çekirdekten yararlanan oyunlardan yaklaşık tam performans alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni konu açmamak için burda sorayım e8400 ile hd6950 veya GTX560Ti darboğaz yapar mı
  • senin sorunun cevabıda aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soil

yeni konu açmamak için burda sorayım e8400 ile hd6950 veya GTX560Ti darboğaz yapar mı

e8400ler iyi oc oluyor. çift çekirdek üstü destekleyen oyunlarda darboğaz oluşacaktır. 1080p çözünürlükte ve iki çekirdek destekli oyunlarda fazla hissetmezsin darboğazı.
    E8400 çift çekirdekli işlemcilerin içinde bana göre en iyisi. 4ghze kadar OC yapmak şartıyla tabiki.
  • Benim sistemim yani 3600+ ve hd4670 darboğaz yapıyordur değilmi ?
    Gerçi yeni sistem topluyorum;
    i7 2600k
    Msi Z68A-GD65 (G3) Intel Z68(B3)
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V
    HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    60GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 525MB Okuma/ 475MB Yazma)

Bunları toplayınca tabi ekran kartını almaya param kalmadı :d
    Gerçi gelecek ay ekran kartı alırım.

Heh yarın 1-2 güne kasa toplamış olacak ve eski işlemcim ekran kartıma ne kadar darboğaz yapmış görebileceğim xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

Halen daha athlon X2 6000+ kullanıyorum işlemci olarak.Aslında işlemciden memnunum, Skyrim i falan fulle yakın ayarlarda(1280*1024 çözünürlük, 4* AA, 2* AF, Texture Quality High, Radial Blur High, Shadow Detail Medium, Decal Quantity High, FXAA ve Water ile ilgili herşey açık, Wiev Distance ayarları sonda, Distant Object Detail Medium) çok rahat hiç takılmadan oynuyorum. Aynı şekilde Deus Ex: Human Revolution'ı da rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Ama tabi yeni nesil ekran kartlarının ve DirectX10'un getirdiği teknolojik yenilikleri oyunda göremiyorum normal olarak.
    Şu anda HD 3870 kullanıyorum, HD 6850 ile değiştirsem darboğaz denilen şeyi yapar mı? Bir de darboğaz yaparsa nasıl bir şey bu darboğaz açıklayabilir misiniz?
    Şimdiden herkese teşekkürler.

ben bu darboğazdan çok çektim, 2007 yılındaydı galiba 3700+'ya 8800gts 512mb almıştım , x1300pro dan sonra nerdeyse hiç bi fark olmamıştı. bi kaç ay öncesine kadar senin işlemcinle 4850 kullanıyodum işlemciyi phenom 2 x4 955 le değiştirdim (ram anakart vs de) ekran kartını hala sabit tutuyorum ama performans fırladı.

konuna gelince anlatmak istediğim 4850yle darboğaz yaşıyan bi işlemciye 6850 takmak? ı ıh

• Kesinlikle yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.