Şimdi Ara

Ati 6950 renk sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabal arkadaslar arada bi buşekle geliyor goruntu sonra cozunurlugu degistirdigimde duzelio sonra yne gelio :D

http://i51.tinypic.com/2hp4v9f.jpg

Bi fikri olan varsa yardımcı olursanız cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo61 -- 11 Haziran 2011; 13:50:15 >

• Bu arada cihaz 6970 e modludur
  • ekran kartını modsuz defult şekilde kullanın.baktınız sorun yaşamıyorsunuz tekrar modlu deneyin.eğer gene sorunlar başladıysa %100 moddan kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.eğer modsuz bile aynı hatayı alıyorsanız kartınız zarar görmüş olabilir.
  • Ben 2. El aldm karti aldgmda modluydu 6950 biosunu nerden bulabilrm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo61

Ben 2. El aldm karti aldgmda modluydu 6950 biosunu nerden bulabilrm ?

bu nedenlerden dolayı 2. elden hayatta ekran kartı almam.millet modla cartla curtla kartların içine edip sorunlu kartları 2. elden satıyorlar.diğer ihtimalde oc kapasitesi kalas olan kartlarıda satıyorlar.3-5 lira daha veririm sıfır alıp kafam rahat olur.bios için:

http://www.techpowerup.com/vgabios/

• quote:

Ben 2. El aldm karti aldgmda modluydu 6950 biosunu nerden bulabilrm ?

Ati 6950 renk sorunsalı

Ekran kartında bölye bir düğmeyle bioslar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.
    Edit: Yani 1 ve 2 seçeneği mevcut ilki ekran kartıyla gelen bios.
    Ben de 6970 modla sonunlar yaşıyorum ekran sanki ölü piksellerle doluymuş gibi oluyor. Sanırım her sistemde bu mod olayını gerçekleştiremiyoruz. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piquet -- 11 Haziran 2011; 15:51:17 >

• mod lu kart mı alınır arkadasım keske arasıtırsaydın.arkadasın dedıgı gıbı kartın anasını aglatıyorlar sonra 2. elden okutuyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5500XT ISINMA VE SİYAH EKRAN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cannot erase rom diyor
  • piquet'in bahsettiği switchi dene dostum
  • 2side flashlanmıs 2bios da aynı
  • donanım haber ın mod vıdeosunda orjınal bıos var oradan ındır at.
  • quote:

2side flashlanmıs 2bios da aynı

Nasıl başarmışlar onu anlamadım.
    Dostum şimdi buradanATI Winflash programını indir.
    Buradan da ekran kartınıza uygun biosu seçin.
    Aslında sitedeki videoyu incelerseniz yararınıza olur. Tek farkı 6970 biosu yerine 6950 biosu yükleyeceksiniz.
    Kısaca anlatmak gerekirse, programı açın load image deyin. Oradan indirdiğiniz biosu seçtikten sonra program diyeceksiniz. Olur da SubsystemIDs Dismatch diye bir hata verirse farklı bir sürümünü deneyin mutlaka biri tutacaktır. Kolay gelsin.

• win flash ile dnedim cannot erase rom diyor. baska bir yontemi olmasın ? allahm ya cok canım sıkıldı bildgin elektronik alet patlıyor elimde bu aralar
  • quote:

win flash ile dnedim cannot erase rom diyor. baska bir yontemi olmasın ? allahm ya cok canım sıkıldı bildgin elektronik alet patlıyor elimde bu aralar

farklı bir kart vasıtasıyla bios atabilirsiniz.
  • Bu konu hakkinda cok bir bilgim yok bana yollayan arkadas flasli yolladim demisti ama 800 1350 ydi sanirim degerleri bu 6950 degerleri degilmi ? Bide kargodayken bios tusu hasar almis onu degistirtirebilrmym acava ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.