Şimdi Ara

ATİ HD 6850'in hangi modelini önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben xfx marka almak istiyorum,http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3751

Siz hangisini önerirsiniz ?

Dipnot * amd x4 3.2 b.e ile kullanacagım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COD2rossi -- 14 Nisan 2011; 21:07:34 >

• inventus'tan alınabilecek en iyi 6850
    msi cyclone bulursanız onu da öneririm
  • Ben msi cyclone kullanıyorum, 1 ghz'e rahatlıkla çıkan bir gpu'su var ve fanı da sessiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Ben msi cyclone kullanıyorum, 1 ghz'e rahatlıkla çıkan bir gpu'su var ve fanı da sessiz.

Msi
  • Peki aralarında pek bir fark varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: COD2rossi

Peki aralarında pek bir fark varmı ?

Msi kartlar diğer kartlara göre daha sessiz çalışmakta ve iyi soğutmakta. iyi soğuttuğu için daha performanslı çalışır. sen bu farkı hissedermisin? hayır çünkü çok az bi farktır.. ama biraz fazla verip almışken sessiz,performanslı bişey almanı öneririm ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus u öneriririm. fiyatı sapphire e göre indirim haricinde de baya yüksek ama ben takasla ve tanıdık bilgisayarcıdan aldığım için oldukça ucuza geldi. diğer ürünlere bakmayın derim asus alma imkanınız varsa alın. biraz pahalıdır ama daha kutusunu açarken kalite akıyor karttan. xfx, sapphire.. kasaya yaklaştırmam bugünden sonra. tabi bu benm şahsi görüşüm ama dediğim gibi asus cucore modeli süper bi karttır. 9800gt kullanırken paso foruma yazıyodum oc oranları, fps çakılmaları, hangi kart daha kaliteli... ama bu kartı alıp crysis2 yi 1680*1050 fulde kasmadan oynayınca hiç ilgimi çekmemeye başladı öyle konular... anladın sen onu :)

saphire alırsın o da güzel karttır ama 6850nin kralı bu modeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.