Şimdi Ara

Ati hdmi ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMİ Bioslu Asus p5gd1 pro anakartla Ati hd6850 kullanmaktayım.İşletim sistemim Windows 7.Hdmi üzerinden monitöre ses alamıyorum.Biosum güncel ve ekran kartının son driverını yüklemiş durumdayım.Kayıttan yürütme aygıtlarında normalde gözükmesi gereken ati hdmi kısmı çıkmıyor.Aygıt yöntedicisindeki ünlemi(Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor kod 12 hatası) nasıl yok edebilirim?

Ati hdmi ses sorunu

Ati hdmi ses sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo2 -- 1 Ağustos 2012; 18:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo2

AMİ Bioslu Asus p5gd1 pro anakartla Ati hd6850 kullanmaktayım.İşletim sistemim Windows 7.Hdmi üzerinden monitöre ses alamıyorum.Biosum güncel ve ekran kartının son driverını yüklemiş durumdayım.Kayıttan yürütme aygıtlarında normalde gözükmesi gereken ati hdmi kısmı çıkmıyor.Aygıt yöntedicisindeki ünlemi(code 12 hatası) nasıl yok edebilirim?

Ati hdmi ses sorunu

Ati hdmi ses sorunu

Surucu icerisinde hd audio yu yuklediginizden emin olun yada aygit yoneticisinden surucuyu online buldurun kurup restart atin surucuyle veya programla windows ses aygitlarini iliskilendirecektir. Olmadi elle yapmalisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aygınız için en iyi sürücü yazılımı zaten yüklü diyor,dediklerinizi uyguladım sorunum devam ediyor.Ekran kartım ile ekran kartının içindeki ses kartı aynı pci veri yolunda.Bir çakışma söz konusu.Bu çakışmayı gideremiyorum.Ati 6850 :pci veri yolu 4,aygıt 0,işlev 0,high definition audio denetleyici: pci veri yolu aygıt 4,aygıt 0,işlev 1.Bu 2 donanımı biostan veya win7 üzerinden başka bir adrese nasıl yönlendirebilirim.Yardımınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.