Şimdi Ara

ATİ Mİ NVİDİA Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birisi beni bu konuda aydınlatabılırse cok sevınırım oyun amaclı dizustu alıcam ama ekran kartına karar veremedım ati nin intel i serisi işlemcileriyle düzgün calısmama gibi bi durumu varmı bide 2000 lira ya kadar alınabilecek en iyi dizüstü için yorumlarınızı beklıyorum

• Bazı oyunlarda nVidia PhysX kullanıldığı için ATI geride kalabiliyor ama normalde pek farkı olacağını sanmam.

HP DV6-3055 forumda bu çok tavsiye ediliyor bi bak istersen.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-dv6-3055et-wn774ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18831.html

• peki oyunlarda i5 ile i7 arasında cok bi performans farkı olur mu yani ekran kartıyla alakalı bişey sonucta ilgilendgın ıcın tsk ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: armoer1990

peki oyunlarda i5 ile i7 arasında cok bi performans farkı olur mu yani ekran kartıyla alakalı bişey sonucta ilgilendgın ıcın tsk ederım

i5 iki, i7 dört çekirdekli...
    destekleyen oyun ve uygulamalarda fark olur tabiki...
    ancak güncel oyunlar için i5+5730 yada GT335m yeterli..
  • evet tesekkur ederım bende boyle dusunuyodum cunku i7 olunca fiyat baya artıyo
  • İki markanında birbirine karşı avantajları var ama kişisel görüşümü söylersem nvidia pazarlama ve yeni ürün piyasaya sürme konusunda çok başarısız, ki bu başarısızlıkları yüzünden dx 11 ati 5870 kartı ile nvidianın eski dx 10 destekli gtx285 kartı yarıştırılıyor ve gtx285 eziliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Temmuz 2010; 23:14:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd mi Intel mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.