Anakartında 2Sinede Yer Varsa İkisinide Kullanabilirsin Monitörü HD5750 Ye Tak GTS450 De Physx Olarak Kullanırsın.
ana kartım ASUS P7P55D-E PRO Intel P55 DDR3 2 sini birden kullanmayı bilmiyorum ve nasıl bir fayda sı var.
Normal Olarak 2Sini Anakarta Taktıktan Sonra 2 Kartında Driverlerini Kurun Sonra Monitörü Ati HD5750 Ye Bağlayin Daha Sonra Nvidianin Driverinden PhySx i Açin.Yararlarına Gelince: Physx Özelliğini Kullanarak Mafia II Gibi Physx Destekli Oyunlarda Physx'i Açınca Performans Düşüklüğü Yaşamazsınız.Misal Sadece HD5750 İle Oynarkende Oyundaki Physx Modunu Açabilirsiniz Ama Performans Düşer Fakat Nvidia Tabanlı Kartlarda Physx Desteği Bulunduğu İçin Hem Daha Görüntü Kalitesi Yüksek Bir Şekilde Hemde Performanslı Kullanirsiniz.
hızlı cevapların için çok sağol
GTS450 daha iyidir. Lakin GTS450 yi AMD kart yanında physx kartı olarak kullanmak bu kadar kolay değil. Nvidia sürücülerinde yaptığı değişiklikle bu şekilde kullanımları engelledi. Ama farklı yazılımlarla hala yapılabiliyormu diye araştırmak lazım.
GTS450 daha iyidir. Lakin GTS450 yi AMD kart yanında physx kartı olarak kullanmak bu kadar kolay değil. Nvidia sürücülerinde yaptığı değişiklikle bu şekilde kullanımları engelledi. Ama farklı yazılımlarla hala yapılabiliyormu diye araştırmak lazım.
Evet Bunu Bende Geçenlerde İnternette Görmüştüm Ama Çözüm Olarak En Basidi En Güncel Sürüm Değilde Kart İçin Olan İlk Çıkan 3.cü-4.cü Driverleri Kurun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme