Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 5730 Phsyx sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI Mobility Radeon HD 5730 Phsyx sorunu

arkadaşlar bilgisayarımda ATI Mobility Radeon HD 5730 ekran kartı bulunmakta bugün mafia2 yi cracklerken "physx sdk not initialize. physx system software will be installed" diye bir hata aldım. bu kartın phsyx desteği olmadığını söylüyor gpu-z programı bu konuyu nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

ATI Mobility Radeon HD 5730 Phsyx sorunu

• physx'in güncel 1 sürümünü indir kur vaya mafia 2 setup'ının içinde 1 klasörde gerekli physx sürümü illaki olması lazım onu bulup kur.

Edit : DVD 2'deki Redist klasöründe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 24 Ekim 2010; 6:17:09 >
  • yardımın için teşekkür ederim netten indirdiğim phsyx driverını yükledim ve hepsi bu kadar oyun açıldı teşekkürler
  • Phsyx denen ıllet nvıdıa dısında kartlarda calısmaktamıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

Phsyx denen ıllet nvıdıa dısında kartlarda calısmaktamıydı?

çalışır fakat fiziği işlemci hesaplayacağı için fps yerlerde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesinn

yardımın için teşekkür ederim netten indirdiğim phsyx driverını yükledim ve hepsi bu kadar oyun açıldı teşekkürler

Oyunda ayarlar kısmında physx (kapalı) olsun keza kartında bu özellik zaten yok, physx'i açarsan bu işlemi CPU yapar ve oyun performansın haliyle çok daha fazla düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

Orijinalden alıntı: efesinn

yardımın için teşekkür ederim netten indirdiğim phsyx driverını yükledim ve hepsi bu kadar oyun açıldı teşekkürler

Oyunda ayarlar kısmında physx (kapalı) olsun keza kartında bu özellik zaten yok, physx'i açarsan bu işlemi CPU yapar ve oyun performansın haliyle çok daha fazla düşer.

evet kapalı bilgiler için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bişey soracağım. bende asus laptop aldım yeni 5730 lu... gpuz görüntünde 26 GTexel/s olan yerde 13 GTexel's yazıyor...acaba karttamı sorun var...driveride güncelledim ama nasıl olur sizcee bi fikri yardımı olabilecek arkadaş varmıı....herkese çok tşkk şimdiden...olmadı bide görüntü koyarım daha sonra..
  • aynen hocam bendede öyle yazıyor y560 aldım 13 yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.