Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 oyun görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm p4 2.4 , 1280mb ram sapphire radeon 9550 256 MB konfigürasyona sahip pc sahibiyim.Dün soldier of fortune payback oyununu aldım kurulum sonrasında oyun problemsiz açıldı fakat ekrandaki görüntüler gerçek değilde sanki bir filmin negatifi gibi (bütün nesneler oyun sanki tamamlanmamış yapım aşamasındaymış gibi parlak ve belirsiz) umarım anlatabilmişimdir uzun zaman önce nvidia geforce ekran kartımla need for speed oynamak istediğimde benzer bir problemle karşılaşıp uzun uğraşlar sonucu ayarlardan ''fog table'' seçeneğini enable yada disable yapmış ve çözmüştüm ancak atide benzer bir ayar bulamadım en son driver'ı (7-10 53250) indirip kurdum birşey değişmedi sorunun nerden kaynaklandığı konusunda bir fikri olan varmı?veya benzeri problem yaşayan

• bir tane screen shot koyarsan yardımcı olmamız kolaylaşır, en azından bir fikir üretebiliriz.
  • http://www.sofpayback.com/downloads.php?cat_id=3

Yamayı kurup denedin mi?Bir de daha eski sürücüleri kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer_ducker

bir tane screen shot koyarsan yardımcı olmamız kolaylaşır, en azından bir fikir üretebiliriz.

aslında çok mantıklı bi öneriydi ama uzun uğraş ve araştırmalarıma rağmen oyundan görüntü alamadım klasik yntem print screen ve snag it kullandım bi sitede KDE (ne demekse) oyunlarda screen shot alınabileceğini söylemiş sanırım ondandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: m134

http://www.sofpayback.com/downloads.php?cat_id=3

Yamayı kurup denedin mi?Bir de daha eski sürücüleri kurmayı dene.

yamayı indirip kurdum eski sürücüleri denedim tık yok hattahırs yaptım soldier of fortune II double helix kurdum çatır çatır çalışıo yani ekran kartında sorun yok bu oyuna özel bi ayar lazım sanırım AMA NE AMA NE (sanırım sıyırıorum :)
  • Oyun SM3 istiyosa öyle olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    amd radeon hd 7800 sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.