Şimdi Ara

Ati Radeon HD 2600 XT kartında hdmi ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Ati Radeon HD 2600 XT ekran kartımı, atinin siyah DVI-HDMI adaptörü ve
    bir HDMI kablosuyla Samsung 37A656 full HD LCD televizyonuma bağladım fakat
    ses alamıyorum.

Denetim masası-ses özelliklerinden Ati'nin digital output device HDMI seçeneğini göremediğimden seçemiyorum. Bu arada atinin son sürümü yüklemem rağmen atini ses sürücüsünü bir türlü ses seçeneklerinde göremiyorum

Bu tür ekran kartlarının özelliklerinde, ses ve görüntü HDMI üzerinden aktarmanın var olduğu görülüyor.

Böyle kullanan arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim.

Not : İşletim sistemim Vista 32, anakartım Gigabyte GA-MA770-DS3 (onboard Realtek ses)

• hocam şu linki veriyorum buradaki driverı kurun ve ses özelliklerinden out olarak ati hdmi seçin ses gelecektir bende de his 4850 var lcd tv den sorunsuzca ses alıyorum...
    "ATI HDMI Audio Device" bunu indirin.
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

verdiğim linkte kutucuğu işaretleyin sorna next dedikten sonra bu driveri pc nize kurun yeniden başlatım ses özelliklerinden değiştirin.

• Menem

İlgine teşekkürler.

Verdiğin driver yükledim ama Ati'nin digital output device HDMI seçeneğini göremedim Bir türlü ilgili ses driveri seçenekler arasında yer almıyor
  • realtek in sitesinde ati hdmi için driver var
    ordan indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_v_a87 -- 21 Mart 2009; 13:54:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.