Şimdi Ara

Ati850 mi, Geforce6800U mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Para mühim değil model bir PCIE ekran kartı almak istiyorum. Şu anda incelediğim test sonuçlarına göre, piyasada bulabildiklerimden ATi 850XT en hızlısı.
    Ancak ileride çift ekran kartı kullanabilmek için SLI destekli bir anakart almayı düşünüyorum, fakat Ati kendi çift ekran kartı teknolojisi için, yeni bir anakart yonga seti çıkaracağını okumuştum sanırım. Bu nedenle GeForce 6800Ultra almaya karar kıldım.

Sorum yukarıdaki çıkarımlarımın doğruluğu için ne düşünüyorsunuz, Ati mi yoksa Nvidia mı almalıyım ve bir de Nvidia'nın yeni çıkacak olduğu 7800 serisi ekran kartlarının Türkiye gelmesi ne zaman alır aşağı yukarı. Süre 2-3 ay gibi ise donanım terfisi için beklemem söz konusu olabilir.

Şimdiden teşekkürler..

• biraz bekle ve x950xt al öyleyse
  • eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

biraz bekle ve x950xt al öyleyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazzo

arkadaşlar merhaba,
    Para mühim değil model bir PCIE ekran kartı almak istiyorum. Şu anda incelediğim test sonuçlarına göre, piyasada bulabildiklerimden ATi 850XT en hızlısı.
    Ancak ileride çift ekran kartı kullanabilmek için SLI destekli bir anakart almayı düşünüyorum, fakat Ati kendi çift ekran kartı teknolojisi için, yeni bir anakart yonga seti çıkaracağını okumuştum sanırım. Bu nedenle GeForce 6800Ultra almaya karar kıldım.

Sorum yukarıdaki çıkarımlarımın doğruluğu için ne düşünüyorsunuz, Ati mi yoksa Nvidia mı almalıyım ve bir de Nvidia'nın yeni çıkacak olduğu 7800 serisi ekran kartlarının Türkiye gelmesi ne zaman alır aşağı yukarı. Süre 2-3 ay gibi ise donanım terfisi için beklemem söz konusu olabilir.

Şimdiden teşekkürler..

X850XT şu anda bende çalışır vaziyette ve çok memnunum..Marka diyorsan bana göre ATI dostum..

• 2-3 ay sonra X850XT veya 6800 ultra yarı fiyatına düşer...
    Yeni çıkacak kartları bekle...
  • Bu iş bekleme işi değil...O zaman x950xt çıkar ,x1000in haberi gelir...otur onu bekle falan..bu işin sonu yok kesınlıkle...

Şu an için eger para hiç mühim değil dersen SLI 6800ultra alabilirsin...SLI performansı çok muhteşem gercektende...Ama tek kullancam diyorsan x850xt alabilirsin..Karar senin para durumuna bağlı
  • tek olarak kullansa bile 6800ultra daha iyi bir seçim olur bence. nede olsa artık bütün oyunlar son teknolojileri destekleyerek çıkıyorlar ve X serisinde bu yeni teknolojilerin hiçbiri yok. aradaki 5-10fps farkın önemi yok. dx9c + HDR gibi özellikler dururken gidipte eski teknoloji ati almanın anlamı yok bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 27 Mayıs 2005, 13:29:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

tek olarak kullansa bile 6800ultra daha iyi bir seçim olur bence. nede olsa artık bütün oyunlar son teknolojileri destekleyerek çıkıyorlar ve X serisinde bu yeni teknolojilerin hiçbiri yok. dx9c + HDR gibi özellikler dururken gidipte eski teknoloji ati almanın anlamı yok bu saatten sonra.

arkadaş güzel özetlemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.