Şimdi Ara

aticfx32.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar isletim sistemim win7 64bit yeni gectim formattan once 32bit win7 vardı ve oyunu oynayabılıyordum 64bitte aticfx32.dll hatası veriyor steam oyunlarında daha denemedim denedigim tek oyun HON heroes of newerth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunayy07 -- 9 Şubat 2011; 4:09:32 >

• Ekran kartınızın 64bit için olan driver'ını yüklediniz mi ?
  • evet yukledim hata system32 e baktım aticfx64.dll var ama oyunlar 32 diye hata veriyor baska yerde bulabılırmıyım dıye dusundum faakat devamlı google da dll repair programları cıkıyor 64bit sanırım bunun icin tutulmadı cozumu yokmudur, 32bit sistemimin yarısını kullanıyor zaten 32bite gecmek istemiyorum tekrar
  • SysWOW64 dosyasını icinde aticfx32 ve atidxx32 dosyaları var olucakmı diye system 32 nin icine kopyaladım fakat yine aynı hata ''hon.exe - Bozuk Goruntu'' ''c:/Windows/system32/aticfx32.dll uygulaması Windows uzerine calısmak uzere tasarlanmamıs veya hata iceriyor programı ozgun yukleme medyasına kullanarak yuklemeyi deneyin veya destek icin sistem yoneticinize veya yazılım satıcısına basvurun''

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunayy07 -- 9 Şubat 2011; 18:07:47 >
  • yüklediğiniz sürücü son sürüm mü ? belkide directx ile alalkalıdır..
  • yukledigim driver son surum directx 11 kullanıyorum sorun sanırım 64driverdan dolayı 32bitdriver yuklıyım dedim bu seferde pc yuklemıyor,
  • Usta ekran kartının güncel olduğundan emin ol ondan kaynaklanabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d3dx9_40.dll
    16 yıl önce açıldı
    windows 0x000000e hatası
    3 ay önce açıldı
    System32 clbcatq.dll kopyalama??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun çözümü yok mu bendede aynı sorun oldu...?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.