Bildirim
aticfx32.dll hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartınızın 64bit için olan driver'ını yüklediniz mi ? -
evet yukledim hata system32 e baktım aticfx64.dll var ama oyunlar 32 diye hata veriyor baska yerde bulabılırmıyım dıye dusundum faakat devamlı google da dll repair programları cıkıyor 64bit sanırım bunun icin tutulmadı cozumu yokmudur, 32bit sistemimin yarısını kullanıyor zaten 32bite gecmek istemiyorum tekrar -
SysWOW64 dosyasını icinde aticfx32 ve atidxx32 dosyaları var olucakmı diye system 32 nin icine kopyaladım fakat yine aynı hata ''hon.exe - Bozuk Goruntu'' ''c:/Windows/system32/aticfx32.dll uygulaması Windows uzerine calısmak uzere tasarlanmamıs veya hata iceriyor programı ozgun yukleme medyasına kullanarak yuklemeyi deneyin veya destek icin sistem yoneticinize veya yazılım satıcısına basvurun''
edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunayy07 -- 9 Şubat 2011; 18:07:47 > -
yüklediğiniz sürücü son sürüm mü ? belkide directx ile alalkalıdır.. -
yukledigim driver son surum directx 11 kullanıyorum sorun sanırım 64driverdan dolayı 32bitdriver yuklıyım dedim bu seferde pc yuklemıyor, -
Usta ekran kartının güncel olduğundan emin ol ondan kaynaklanabilir . -
bunun çözümü yok mu bendede aynı sorun oldu...?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- intel uhd graphics 620
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- winsxs silinir mi
- 1 uzun 3 kısa bip
- zyxel modem kurulumu
- udf dosyası nasıl açılır
- biosa nasıl girilir windows 10
- telefon şarj olmuyor
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X