arkadaşlar geçen hafta atiker lpg taktırdım. ama bi sorun var. 100-120 km gıttıkten sonra yesıl renk olan gösterge ışıgı 3e kısa bı sure sonra 2 ye dustu.yıne kısa bı sure sonra tek ışığa dustu acaba sorun bendemı .yoksa yenı taktırdgım ıcın bu gosterge hatasının olması normalmı.yardımlarını beklıyorum arkadslar.
aynı sorun coğu lpg li arabada var. bende de aynı oluyor. lpg bitti gösteren kırmızı lamba yanınca 100 km den fazla gidiyor hatta
slm lpg tank ebatlarından dolayı çoğu lpg kitlerinde yapıyor saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: gurselsen
arkadaşlar geçen hafta atiker lpg taktırdım. ama bi sorun var. 100-120 km gıttıkten sonra yesıl renk olan gösterge ışıgı 3e kısa bı sure sonra 2 ye dustu.yıne kısa bı sure sonra tek ışığa dustu acaba sorun bendemı .yoksa yenı taktırdgım ıcın bu gosterge hatasının olması normalmı.yardımlarını beklıyorum arkadslar.
Aracınızı montaj servisine götürerek fab. teknik servisi ile irtibata geçsinler gerekli güncellemeler yapılarak bu sorun giderilir .
quote:
Orijinalden alıntı: m_kan teknik
quote:
Orijinalden alıntı: gurselsen
Aracınızı montaj servisine götürerek fab. teknik servisi ile irtibata geçsinler gerekli güncellemeler yapılarak bu sorun giderilir .
slm atiker fabrika teknik servisi süper kesin çözüm bulursunuz arkadaşımızın dedigi gibi taktırdıgınız servise götürün çözüm bulunacaktır mutlaka saygılar...