Şimdi Ara

Atmosferik motora turbo uygulaması tahmini ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle kamu spotu: bayramda uzun yola çıkacaklar lütfen lastik havasına önem verelim değişmiyorsanız bile. Hava yav yava en azından o düzgün olsun bedava...

Arkadaşlar örneğin 2.0 atmosferik mondeolar varya mk3 kasa. 2.0 145bg 190nm. Mesela bu motora +200bg verecek sıradan bi turbo ve tertibatı ile ne kadara mâl olur ?

Aktarma organıyla felan hiç uğraşmadan sadece motora turbo tertibatı yapmak ne kadar tutar ?

Bunu şaka olarak veya merak olarak yazmıyorum. Mk3 kasanın TDCI olanları torktan dolayı güzel kaçıyor ancak X paketlileri yok öyle mondeomu olurmuş. Benzin manuel bi ghia X alıp motoru turbolasak +200bg verse ne kadara mâl olur.

Ciddi olarak yapmayı düşünüyoruz çok alengirli bi iş mi olur yoksa bu işi yapan yerler varmı ankarada ?

Not: Şöyle temizinden bi 9 10bin gerekliyse tdci alınıp deri koltuk felan yaptırılır en kalitesinden bide chip oh

• Bence ikinci secenegi dusun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı yukarı bi liste yapmaya çalışalım.

Mesela ön koltuklar ısıtmalı yarı deri X pakette. Onun yerine ön koltuk ısıtma + kalite bi deri işçilik dahil 3bin civarına geliyor ama hakiki kralından bi deri ısıtmalarda kademeli. Veya orta halli bi deri olsa 3bin civarına işçilik dahil 4 de koltuk ısıtma tertibatı hediye ediyorlar oda işçiliği dahil. Ha tertibat derken minder felan değil direk orjinal gibi koltuk minderine rezistans koyuyorlar içten. Sunrooflu ESP li alsak ki geneli öyle zaten. Bi double din ekran 500 küsüre. Direksiyona vitese felan kırmızı sedef. Füme düşünüyorum, füme olursa her tarafına krom :)) şöyle ince bi spoiler pvc olanlardan. 17inç orjinal ghia X jantı veya 17 inç focus ST jantı. Bunlarda işte lastik sefer krom felan 1500 lira olsa. Hoş olmaz mı ya ? 5000 liraya bunlar çıksa herşey dahil tertemiz. Sonra yay + soft yazılımla 170bg felan olur kasmadan şöyle güzel bi açık hava filtresi olur motora enjektörlere filtrelere bakım ve değişim olur. 170 180bg yi tertemiz sunar araba. Yay chipde üstüne koysan edecek 6000 lira. Bence değer. Araç 2006 esp sunrooflu düşük km li temiz kaportalı olsa tahmini 28-30 civarı. Passat desen 1.8T fullüne 40bin istiyorlar. Onun motoru chip istemez ama chiplenirse bir canavar olur. Solar sunroof + sı var içi orj olacağı için kalite olacak derisi. Kısaca 35-40bin civarına alınabilecek en dolu en performanslı D segmenti aranıyor :) passatla mondeo yol tutuşlarından dolayı önde. Mondeonun 2.0 benzinli 17 inc jantlı esplisini kullandım maşallah yolu yiyor sanki bırakmıyor hiçbir şekilde. Passatta güzel ama esp olmazsa mondeo karşısında şansı 0 esp bi nebze sağlamlaştırmış.

• Haci kusura bakma ama kirmizi sedeften sonra bana birsey oldu. Standart bin hic ugrasma. Yarin oburgun satamazsin benden demesi. Cok oynadin arabayla. Mesela ben. Sedefli araba gorursem kosarak uzaklasirim oradan

• ghia X lerde orj maun var. orj maun pahalı :)) sefer candır ya hem ucuz hemde el terlemiyor direksiyon rahat dönüyor.

Hatta bak aklıma ne geldi benim w204'e direksiyona sedef yaptırırsam forumda kaç azar işitirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuTuTuTuYapma06

ghia X lerde orj maun var. orj maun pahalı :)) sefer candır ya hem ucuz hemde el terlemiyor direksiyon rahat dönüyor.

Hatta bak aklıma ne geldi benim w204'e direksiyona sedef yaptırırsam forumda kaç azar işitirim

Linc ederler benden uyarmasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.