Atrix için HB'de satılan HD Multimedia webtop kitinin fiyatı malumunuz bayağı uygun. Acaba hdmi-micro usb girişlerinin aralıkları RAZR ile aynı mıdır, bu kite Razr'ı oturtabilir miyiz?
Giriş yerleri atrix yanda razr üstte biliyorum, ama aralıklar ve girişlerin sırası aynı ise olur diye düşünüyorum, sonuçta kitin herhangi bir yazılımı yok açar açmaz bağlanıyor?
merhaba bu kitleri alacağınız usb ve hdmi ters uçlu uzatma kabloları ile kullanabilirsiniz (bu durumda telefonu dock üzerine yerleştirmemiş oluyorsunuz.)
biraz el becerin varsa kiti sök bağlantılarını ters çevir uyuyor ben atriz için olan lapdockumu öyle kullanıyorum
nasıl yaptınız varsa resim koyabilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
quote:
Orijinalden alıntı: soclose
biraz el becerin varsa kiti sök bağlantılarını ters çevir uyuyor ben atriz için olan lapdockumu öyle kullanıyorum
nasıl yaptınız varsa resim koyabilir misiniz ?
resim koyabilirmiyim şu an bilemiyorum ama telefonun takıldığı yeri söküyorsun usb ve hdmi bağlantılarını xt910 a göre yer değişiriyorsunuz isterseniz oynamasın diye altlarına sıcak slikon sıkabilirsiniz.Yanlız şöyle bir durum bar xt910 u taktığınız zaman bağ aşağı takmanız gerekiyor.yada soketleri dışarı alabilirsiniz