Şimdi Ara

ATRSA UYDUSUNDAN KAÇ KANAL VE HANGİLERİNİ ALABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorum astra uydusundan kaç kanal alabileceğim ve bunlar hangileri ve şifreliler mi bi de kaçlık çanak lazım yayın alabilmem için bazıları en az 120 lik çanak olması gerekiyo diyolar şimdiden teşekkürler

• 120 lik yetmez. Yani 20 kanal filan alırsın. En az 200 cm olmalı. En az Hotbird'deki kadar yayın alırsın 200 cm likle.
  • kardeş nerede olduğuna bağlı istanbuldaysan 90lıkla yeni fırlatılan uydudan 134 kanal alırsın
  • 1KR uydusundaki çoğu kanalı izleyemezsin. Marmara Bölgesi'nden 90lık çanakla 126 kanal alınıyor. Çoğu izlenmiyor. O yüzden doğru düzgün bir iş için 200 cm lazım.
  • izmirden 120'lik çanakla ne kadar kanal izlenir
  • burdan bakabilirsin

burda 20 ye yakın izmirli arkadaş kaç kanal izleyebildiklerini yazmışlar...
    valla ben ankaradan baya yayın aldım ama birsürü kanal var toplasan 10 tanesi şifresiz onlarda bi işe yaramıyo sen yinede deneme amaçlı bi çevir bak istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 24 Temmuz 2006; 22:55:32 >
  • öncelikle cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ben marmara bölgesindeyim bilecik te astrada alman kanallarını izleyebilmek amacım umarım olur yakın zamanda deniycem sonuçları buraya da yazarım ayrıca 2 sorum daha olacak benim ilki kolay olanı skystar 2 diseq yakıyo sürekli 3. diseq olacak tavsiye ettiğiniz diseq var mı ya sorun diseq den diilde benim sistemden filan kaynaklanıyo olabilir mi? gelelim zor soru ya benim anakartım DFİ Lanparty nf4 UT ve bu kartın com port u yok bende naptım gittim bi tane ra 232 usb to port dönüştürücü aldım ama yine de kumandamı çalıştıramadım anakart rs 232 yi com port olarak algılamıyo bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

burdan bakabilirsin

burda 20 ye yakın izmirli arkadaş kaç kanal izleyebildiklerini yazmışlar...
    valla ben ankaradan baya yayın aldım ama birsürü kanal var toplasan 10 tanesi şifresiz onlarda bi işe yaramıyo sen yinede deneme amaçlı bi çevir bak istersen...

sağol hocam bilgiler için hiç kimse memnun değil.%98'i şifreli diyolar
  • evet çevirmeye değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitting

evet çevirmeye değmez

+1 İleride emuya düşenler olursa o zaman çevrilebilir...
  • 1KR uydusundaki kanallarda bazen cikmiyor.
    Zaten Hispasat olan kanallarin aynısi 1KR'de yer aliyor.
  • Öncelikle şunu belirteyim; 2 Astra var ve büyüğü kesinlikle 2 metreden küçük bir çanakla alamazsın. Küçükte ise işe yarayacak 5 kanal vardır en fazla. 5 kanal için bir çanak huzuli olur.

19.2E gerçekten müthiş bir uydu. 3 m ve ya daha büyük bir antenle 3800'e yaklaşık (şifreli-şifresiz) kanal alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Öncelikle şunu belirteyim; 2 Astra var ve büyüğü kesinlikle 2 metreden küçük bir çanakla alamazsın. Küçükte ise işe yarayacak 5 kanal vardır en fazla. 5 kanal için bir çanak huzuli olur.

19.2E gerçekten müthiş bir uydu. 3 m ve ya daha büyük bir antenle 3800'e yaklaşık (şifreli-şifresiz) kanal alabilirsin.

elimde çıkma biraz döküntü bir 3 m çanak var bunu astra için monte ettirsem
    neler var işe yarar
    mtv gibi kaliteli müzik kanalı veya film kanalları var mı düzgün
    şifresiz ya da çözülebilen
  • MTV en güçlü sinyalleri alabileceğin transponderlarda. Çok rahat alırsın. Şu anda Astra'da bulunan paketlerin EMU ve ya diğer yazılımlar aracılığıyla çözülme durum nedir, ne değildir bilmiyorum. Ancak 3 m çanakla çok fazla kanal alabileceğin için mutlaka ki şifresiz izlenebilecek kanallar olacaktır. Üst konuda verilen linklerden Astra'nın paketlerine ve bünyesinde bulunan kanallara bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.