Şimdi Ara

ATV'de Sorun Yaşayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATV gündüz gayet iyi çekerken gece donmalar oluyor, kalite 25 lere kadar düşüyor ve izlenmiyor. Acaba bu durum ATV den mi kaynaklanıyor yoksa benim tesisatta mı bir sorun var?

• bu gurum her gece böylemi hocam. Havadaki bulutlanma vs etkiler eğerki çanak ayarınız tam değilse
  • Evet hocam son 1 aydır her gece böyle, daha önce yoktu.
  • Peki sadece atv demi sorun oluyor ve 27 ekimde tüm frekanslar değişicek buna bağlı aksaklıklarda olabilir
  • Sadece ATV de var, diğer yayınlar eskisi gibi.
  • Aynen birader benim uyduda da aynı sorun var.Bazen hiç çekmiyor bazen de donma olmadan çekiyor.Başta hiç çekmiyordu iki saat uyduyla ugrastım ayarlamak için , atv sinyali çok milimetrik bi açıyla alıyor heralde baya zor oluyor bulmak.
    Aynı sorun kanal 1de de oluyor bazen.
  • 12002'deki a-tv ise; bu yayın ulusal, ege gibi zayıf kalan yayınların içindedir. Anten ayarı bitince en son biz uyducuların kontrol ettiği kanaldır. Çanak ve LNB ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Kolay gelsin
  • Valla özellikle, avrupa yakası(dizi)'nı izlerken çok yapıyor, mavilenme vs.. Henüz başka kanallarda rastlamadım.
  • Hiçbir problem yok sinyal %56 civarında büyük bir ihtimal çanaktan kaynaklanıyor olabilir..
  • sorun yok dostum bende normal biçimde izliyorum
  • atv bizde de gelir gider canı sıkıldıkça :) lnb yi sağ sol yapınca gelir, iki gün sonra bakmışsın gene yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.