Bildirim
ATV'de Sorun Yaşayan Var Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu gurum her gece böylemi hocam. Havadaki bulutlanma vs etkiler eğerki çanak ayarınız tam değilse -
Evet hocam son 1 aydır her gece böyle, daha önce yoktu. -
Peki sadece atv demi sorun oluyor ve 27 ekimde tüm frekanslar değişicek buna bağlı aksaklıklarda olabilir -
Sadece ATV de var, diğer yayınlar eskisi gibi. -
Aynen birader benim uyduda da aynı sorun var.Bazen hiç çekmiyor bazen de donma olmadan çekiyor.Başta hiç çekmiyordu iki saat uyduyla ugrastım ayarlamak için , atv sinyali çok milimetrik bi açıyla alıyor heralde baya zor oluyor bulmak.
Aynı sorun kanal 1de de oluyor bazen. -
12002'deki a-tv ise; bu yayın ulusal, ege gibi zayıf kalan yayınların içindedir. Anten ayarı bitince en son biz uyducuların kontrol ettiği kanaldır. Çanak ve LNB ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Kolay gelsin -
Valla özellikle, avrupa yakası(dizi)'nı izlerken çok yapıyor, mavilenme vs.. Henüz başka kanallarda rastlamadım. -
Hiçbir problem yok sinyal %56 civarında büyük bir ihtimal çanaktan kaynaklanıyor olabilir.. -
sorun yok dostum bende normal biçimde izliyorum -
atv bizde de gelir gider canı sıkıldıkça :) lnb yi sağ sol yapınca gelir, iki gün sonra bakmışsın gene yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X